Ponosni na svoje polaznike: Sandra Ilijin, doktorand elektronike i dizajner čipova u Minhenu

Sandrina priča je divna priča o trudu, učenju i uspehu, i želja nam je da tu priču podelimo s vama.

Sandra Ilijin ima 28 godina i master je inženjer elektrotehnike i računarstva na smeru Mikroelektronika i mikrosistemi. Istovremeno pohađa doktorske studije na Elektronskom fakultetu u Nišu, smer Elektronika i radi u kompaniji Chipglobe u Minhenu koja se bavi dizajnom i verifikacijom čipova.

Kada je došla u Academiju da uči engleski, Sandra je imala 11 godina. Njena profesorka Boba Gligorić seća se tog perioda s osmehom:

Boba
Prof. Boba Gligorić, predavač engleskog jezika u Academiji

“Sandrica je bila neopisivo mila i komunikativna devojčica, i mogla je da priča brzinom svetlosti! Uvek aktivna, živahna, tu svoju energiju prenela je i na sport pa je ubrzo postala šampionka u brzom hodanju. U Academiji je učila engleski sledećih 10 godina. Znala sam da će biti uspešna u svemu što radi i vrlo sam ponosna na nju.”

A o vremenu provedenom u Academiji Sandra kaže: “Academia mi je pored stečenog znanja engleskog jezika koji koristim na poslu, donela puno prijateljstava za ceo zivot, puno smeha i radosti tokom mnogo vremena provedenog u školi. Osim što nas uče jezicima, profesori zaposleni tamo nas uče da budemo bolji ljudi.”

Bravo Sandra, samo nastavi tako!