Online časovi jezika za osnovce  i tinejdžere

Engleski, nemački, kineski, francuski i još 12 stranih jezika. Nastava za talente i pomoć za školsko gradivo.

Tvoja online škola, zabavna i drugačija.

Kako da krenem na časove jezika? Lako.

1

Popuni prijavu u dnu strane i očekuj mejl od nas u roku od 24h. U mejlu predlažemo termin za konsultacije.

2

KONSULTACIJE

Neophodne kako bismo osmislili program i prilagodili nastavu tvom cilju.

3

ČASOVI

Časovi se kreiraju posebno za svakog polaznika, prema dogovorenim ciljevima. 

Utisci polaznika

Moja ćerka ide u 5. razred i mada je odlična učenica, iz nemačkog je stalno dobijala trojke, ponekad četvorku. Uzeli smo časove kod Academijine profesorke Nine, i na kraju godine je bila čista petica. Toplo preporučujem Academiju svima sa sličnim problemima.
Milena Predojević, Beograd
Moj sin je sa 13 godina izrazio želju da uči kineski. Supruga i ja smo bili malo zatečeni, pa smo se obratili Academiji, i evo za nešto više od godinu dana sin je na B1 nivou. To nije nešto što smo forsirali, ali sad smo zaista zadovoljni i ponosni na sinovljev uspeh.
Marko Zorić, Niš
Kao svakoj zaposlenoj majci, a naročito meni koja radim u zdravstvu, vrlo je malo vremena (a i strpljenja) ostalo na kraju radnog dana za zajedničko učenje i domaće zadatke. Profesorka Tijana je vedra, strpljiva i kompetentna. Sve što mi treba.
Dr Vladislava Našković
Kardiolog u univerzitetskoj klinici u Würzburg-u
Academiju mi je preporučila koleginica koja kao i ja, pokušava da uskladi sve svoje obaveze. Moja deca govore srpski i engleski, ali planiramo iseljenje u Holandiju. Svi porodično uzimamo časove kod profesorke Sofije (suprug i ja odvojeno od dece), i prezadovljni smo.
Jelena Nedeljković, Beograd
Marketing menadžer

Koliko koštaju online časovi?

Academia Languages & Communication

Jasmina Sarić, osnivač škole

Akademija je osnovana 1997. godine, jedna je od najvećih i najstarijih privatnih jezičkih škola u Srbiji. Centar za online nastavu nalazi se u Kosovskoj ulici broj 28 u Beogradu, a kampus u Pančevu raspolaže sa 6 moderno opremljenih učionica.

O kvalitetu našeg rada svedoče brojne akreditacije i afilijacije. Academia je sertifikovan Cambridge Exam pripremni centar, licenca broj RSPC000084, dugogodišnji partner Britanskog saveta u Advantage programu i njihov preporučeni centar za pohađanje pripremnih kurseva za sticanje Kembridž diploma. Svoje zadovoljstvo našom dugogodišnjom i kvalitetnom saradnjom Britanski Savet izrazio je u zvaničnom dopisu. Akademija je Aptis testing centar.

U Privrednoj komori Srbije Akademija je regionalni predstavnik škola stranih jezika u okviru Sekcije centara stranih jezika srpske Privredne komore. Nastavni kadar u Akademiji čine profesori, master profesori i doktorandi sa diplomama Filološkog fakulteta u Beogradu i brojnim specijalizacijama u inostranstvu.

Najčešća pitanja

Kako se održavaju online časovi?

Kako se dogovorimo: putem Zoom-a, Skype-a, Viber ili WhatsApp video poziva. Bitno je da je internet veza stabilna.

Da li mogu da biram termine?

Dogovaraš ih sa predavačem, i možeš da ih menjaš do 24h pre početka časa. Posle toga se čas računa kao održan.

Ko su predavači?

Academijin tim posvećenih i profesionalnih filologa.

Sa nama nema dosadnih časova. 

Prijavi se i počni da učiš odmah