6. May 2018.

Predškolci

Neka vaše dete bude dvojezično

Nauka tvrdi da dete od rođenja pa do svoje 6. godine života ima upijajući um i zato su to godine kada se najlakše i najbrže uči strani jezik.

Upisujemo decu uzrasta 3 do 6 godina u engleski, nemački ili ruski jezički vrtić. Nastava se održava dva puta nedeljno po 45 minuta u poslepodnevnim terminima u prostorijama Academije u Zmaj Jovinoj 11, Pančevo. Pogledajte cenovnik ovde.

Pedagogija smatra da dete od rođenja pa do svoje 6. godine života ima upijajući um i zato su to godine kada se najlakše i najbrže uči strani jezik. To je i period kad se dečiji mozak najviše razvija i baš zato je važno da bude u maksimalno stimulativnom okruženju.

Story Time

Deca čitaju i kad ne znaju slova, oni „čitaju“ slike i prepričavaju ih, razvijaju maštu i rečnik. StoryTimes je sastavni deo Academijinog English Formula programa za decu.

Mi se deci obraćamo na engleskom, nemačkom ili ruskom jeziku, i na svakom času čitamo sa njima priče, puštamo im originalne video i audio materijale, pronalazimo aktivnosti u kojima uživaju i ohrabrujemo ih da koriste nove reči i izraze. Zajedno se radujemo uspehu vaše dece.

 

Kada se bebe rode, njihov mozak uspostavlja vezu sa svetom oko sebe sličan električnim instalacijama. Nema deteta koje nije naučilo jezik, a ako ga u najranijem dobu izložite i stranim jezicima, naučiće ga kao maternji.

 

Wiring

Osnovni princip podizanja bilingvalne dece je njihovo aktivno učestvovanje u životnim situacijama na stranom jeziku. Mi se deci obraćamo na engleskom, nemačkom ili ruskom jeziku, i na svakom času čitamo sa njima priče, puštamo im video i audio materijale na jeziku koji uče, pronalazimo aktivnosti u kojima uživaju i ohrabrujemo ih da koriste nove reči i izraze. Zajedno se radujemo uspehu vaše dece.

POPUST ZA UPIS DO KRAJA AVGUSTA. 

Deo programa na nemačkom jeziku koji su Academijini predškolci izveli na javnom času

Popunite prijavu i upišite svog mališana do kraja avgusta kako bi ostvarili popust od 15%! Mesečna školarina za upisane do kraja avgusta je 1.800 dinara. A ako dete upišete na još jedan jezik, dobijate 30% popusta na drugi kurs. Pogledajte cenovnik ovde.

Deca u predškolskom uzrastu uče strane jezike brže i lakše nego odrasli, a vodeći svetski dečiji psiholozi preporučuju da se s učenjem jednog ili dva strana jezika počne u trećoj godini života.

Da mališani bez mešanja s maternjim i s lakoćom usvajaju strane jezike takođe potvrđuju nedavno sprovedene studije Univerziteta Harvard i Kornel. I ne samo to: mozak funkcioniše kao mišić – što ga više vežbate, to je bolji.  Učenje novih reči i jezičkih pravila pomaže da “mentalni mišići” rastu i jačaju.

Razloga da vaš mališan uči strane jezike je mnogo, a onaj jedan – zašto ne treba da uči jezike u predškolskom uzrastu – ne postoji.

Kurs traje cele školske godine, 2 puta nedeljno po 45 minuta, sa ukupnim fondom od 72 časa, u skladu s kalendarom rada Ministarstva prosvete.

Nastava se održava u poslepodnevnim terminima, najčešće u periodu između 18h i 20h, prema utvrđenom rasporedu časova.

Kurs se može platiti u celosti uz popust od 15%, ili na 10 mesečnih rata. Pogledajte cenovnik ovde.

Na kraju školske godine, umesto polaganja završnog testa, najmlađi polaznici naučeno gradivo i usvojeno znanje prikazuju na velikoj školskoj priredbi – kliknite ovde da pogledate detalje i delić atmosfere sa prošlogodišnjeeg svečanog uručivanja diploma.

Za detaljne informacije o kursevima pozovite 063 8305 344 ili pišite na info@academia.rs. 

Specijalno u školskoj 2019/20. godini – 30% POPUSTA NA DRUGI UPISANI KURS

5% POPUSTA ZA STARE ĐAKE*
5% POPUSTA ZA REDOVNO PLAĆANJE DO 15-TOG U MESECU*
10% POPUSTA ZA UPIS DO KRAJA AVGUSTA
10% PORODIČNI POPUST*
15% POPUSTA ZA UPLATU KURSA U CELOSTI*
* Popusti važe samo za polaznike koji redovno izmiruju svoje obaveze. Popusti se mogu kombinovati, ali ukupan odobreni popust ne može biti veći od 15%.

Academia, osnovana 1997. godine, jedna je od najvećih i najstarijih privatnih jezičkih škola u Srbiji. O kvalitetu našeg rada svedoče brojne akreditacije i afilijacije.

  • Akreditovani smo od strane Univerziteta u Kembridžu za organizovanje pripremnih Cambridge ESOL ispita
  • Partner smo Britanskog Saveta u Addvantage® programu i njihov preporučeni centar za pohađanje pripremnih kurseva za sticanje Kembridž diploma. Svoje zadovoljstvo našom dugogodišnjom i kvalitetnom saradnjom Britanski Savet izrazio je u zvaničnom dopisu koji možete pročitati ovde.
  • Academia je predstavnik škola stranih jezika u Privrednoj komori Srbije, u okviru Sekcije centara stranih jezika srpske Privredne komore.
  • Predavači engleskog jezika su aktivni članovi udruženja ELTA, srpske Asocijacije profesora engleskog jezika.
  • Nastavni kadar u Academiji čine profesori, master profesori i doktorandi sa diplomama Filološkog fakulteta u Beogradu i brojnim specijalizacijama u inostranstvu.

 

Prijavni formular

  • Želite da se upišete ili saznate više o Montessori jezičkim vrtićima u Academiji? Kontaktirajte nas popunjavanjem formulara u nastavku:
 

Potvrda i slanje