6. April 2020.

Academijini online kursevi engleskog i nemačkog jezika – pitanja i odgovori

Online grupni kursevi engleskog i nemačkog jezika

Academijinu virtuelnu učionicu čine platforme Microsoft Teams for Education i Zoom. Potrebno je da sa Google Play store ili App Store skineš aplikaciju Microsoft Teams i uloguješ se sa mejlom i lozinkom koju ćemo ti poslati. Odatle jednostavno klikneš na Join Meeting i u našoj si virtuelnoj učionici, zajedno sa ostalim polaznicima. Zoom je još jednostavniji - prostim klikom na link koji ćemo ti poslati bićeš pozvan da sačuvaš i otvoriš mali fajl. Nakon toga si odmah u viertelnoj učionici.
Pored fleksibilnosti i komfora učenja iz sopstvenog doma ili kancelarije, dobijaš besplatan pristup digitalnim udžbenicima Oxford University Press-a, Pearson-a i Hueber-a, kao i Microsoft Office paketu.
Da. Snimili smo kratko video uputstvo koje ćemo i poslati zajedno sa mejlom i šifrom za prijavljivanje. I to nije sve - pre početka nastave organizujemo sastanak svih polaznika iz razreda radi upoznavanja i odgovora na pitanja u vezi sa virtuelnom učionicom.
Svi naši online polaznici dobijaju besplatan pristup Microsoft Office paketu u koji spada Teams, Outlook, Word, Excel i još mnogo toga. Korišćenje paket je online sa mejlom i šifrom koji ti mi šaljemo.
Kroz partnerstvo sa najpoznatijim svetskim izdavačima Oxford University Press, Pearson i Hueber kreirali smo nastavni program koji pokriva sve aspekte učenja, baš kao i u klasičnoj učionici. Digitalni materijali su interaktivni, moderni i zanimljivi, a saradnja sa predavačem i ostalim polaznicima u virtuelnoj učionici je face-to-face. Zbog maksimalne efikasnosti učenja smanjili smo maksimalan broj polaznika na 8.
Ovo je vrlo važno pitanje, jer pravilno okruženje može biti presudan , onaj make or break momenat u motivaciji polaznika. Nastava ne sme biti ni preteška tako da je nemoguće pratiti, a ni prelaka, da je sve jasno i poznato. Optimalno je da sadržaj časa bude na nešto višem nivou nego što je trenutno znanje; dakle, da svako na času nauči nešto novo, ali da količina novog gradiva ne bude preobimna. Svi polaznici koji nemaju prethodno znanje upisuju nivo A1 - početni. Polaznici koji su ranije učili polagaće ulazni test i na osnovu njega biće raspoređeni u odgovarajuće grupe.
Kursevi traju 4 meseca, a nastava se održava dva puta nedeljno po dvočas (90 minuta). Ukupan fond časova je 64. Prolećni kurs počinje 13. aprila i završava se 24. jula.
Svim zainteresovanim polaznicima starijim od 16 godina.
Da. Kurs možete platiti u celosti uz 10% popusta ili na 4 jednake mesečne rate.
Najkasnije tri dana pre početka nastave polaznicima šaljemo pristupne kredencijale - mejl i šifru.
Sertifikat je dvojezičan, na srpskom i na jeziku koji učiš. Na taj način može da se koristi u zemlji i u inostranstvu.
Da. Individualni časovi omogućavaju brži napredak jer se sadržaj časa kreira prema potrebama polaznika, a i pažnja proedvača je 100% na tebi. Časovi 1-na-1 mogu se uzimati kao dopuna grupnih časova ili kao poseban kurs.
!--