30. August 2018.

Akcija – Kurs engleskog jezika na velikom popustu

English Express šestomesečni kursevi engleskog jezika, samo 3.300 dinara mesečno

UPIS TRAJE DO 25. OKTOBRA. MESEČNA RATA SVEGA 3.300 din. NA KRAJU KURSA POLAZNICI DOBIJAJU DVOJEZIČAN SERTIFIKAT NA ENGLESKOM I SRPSKOM JEZIKU.

Popunite prijavu i upišite se do 25. oktobra kako bi ostvarili šok cenu od 3.300 dinara mesečno! Pogledajte cenovnik ovde.

Grupe broje od 6 do 12 polaznika, a nastava se odvija dva puta nedeljno po 90 minuta. Termini su najčešće u poslepodnevnim i večernjim satima.

Kurs – jedan nivo – traje od oktobra do marta, poštujući radne i neradne dane predviđene kalendarom rada Ministarstva prosvete. Ukupno ćete imati 96 časova čiji se sadržaj prilagođava grupi kao celini.

Za sve nivoe osim početnog potrebno je da polaznici urade ulazni test – pogledajte ga ovde. Taj test je samo dijagnostika, i zajedno sa dodatnim konsultacijama sa predavačima određuje u koju grupu/koji nivo znanja da vas uputimo.

 

Način prijavljivanja

Da biste obezbedili promotivnu cenu od samo 2.990 dinara tokom cele školske godine, potrebno je popunite Prijavu i da do 1. oktobra uplatite jednu ratu od 2.990 dinara na račun škole Academia 160-517890-55, a kao poziv na broj upišite svoj broj mobilnog telefona.

 

Academia, osnovana 1997. godine, jedna je od najvećih i najstarijih privatnih jezičkih škola u Srbiji. O kvalitetu našeg rada svedoče brojne akreditacije i afilijacije.

Naša škola je Tier 1 partner Britanskog saveta u Addvantage® programu i njihov preporučeni centar za pohađanje pripremnih kurseva za sticanje Kembridž diploma. Prolaznost naših polaznika na Kembridž ispitima je 98%.

Svoje zadovoljstvo dugogodišnjom i kvalitetnom saradnjom sa Academijom Britanski Savet izrazio je u zvaničnom dopisu.

Želite da se upišete ili saznate više o Academijinim jezičkim programima za odrasle polaznike? Kontaktirajte nas popunjavanjem formulara u nastavku:

Kontakt formular za kurs engleskog po akcijskoj ceni od 3.300 din

     

    Vaši podaci

     

    Podaci o kursu