Akcija – Kurs engleskog jezika na velikom popustu

English Express petomesečni kursevi engleskog jezika, samo 3.300 dinara mesečno

UPIS TRAJE DO 30. JANUARA. MESEČNA RATA SVEGA 3.300 din. NA KRAJU KURSA POLAZNICI DOBIJAJU DVOJEZIČAN SERTIFIKAT NA ENGLESKOM I SRPSKOM JEZIKU.

Popunite prijavu i upišite se do 30. januara kako bi ostvarili promotivnu cenu od 3.300 dinara mesečno!

Grupe broje od 6 do 10 polaznika, a nastava se odvija dva puta nedeljno po 90 minuta. Termini su najčešće u poslepodnevnim i večernjim satima.

Kurs – jedan nivo – traje od februara do juna, poštujući radne i neradne dane predviđene kalendarom rada Ministarstva prosvete. Ukupno ćete imati 80 časova čiji se sadržaj prilagođava grupi kao celini.

Za sve nivoe osim početnog potrebno je da polaznici urade ulazni test – pogledajte ga ovde. Taj test je samo dijagnostika, i zajedno sa dodatnim konsultacijama sa predavačima određuje u koju grupu/koji nivo znanja da vas uputimo.

[Best_Wordpress_Gallery id=”140″ gal_title=”Cenovnik engleski grupe letnji semestar 2019″]

 

Način prijavljivanja

Da biste obezbedili promotivnu cenu od samo 3.300 dinara tokom cele školske godine, potrebno je popunite Prijavu i da do 30. januara uplatite jednu ratu od 3.300 dinara na račun škole Academia 160-517890-55, a kao poziv na broj upišite svoj broj mobilnog telefona.

[Best_Wordpress_Gallery id=”143″ gal_title=”Uplatnica engleski 3300″]

 

Academia, osnovana 1997. godine, jedna je od najvećih i najstarijih privatnih jezičkih škola u Srbiji. O kvalitetu našeg rada svedoče brojne akreditacije i afilijacije.

Naša škola je Tier 1 partner Britanskog saveta u Addvantage® programu i njihov preporučeni centar za pohađanje pripremnih kurseva za sticanje Kembridž diploma. Prolaznost naših polaznika na Kembridž ispitima je 98%.

Svoje zadovoljstvo dugogodišnjom i kvalitetnom saradnjom sa Academijom Britanski Savet izrazio je u zvaničnom dopisu.

Želite da se upišete ili saznate više o Academijinim jezičkim programima za odrasle polaznike? Kontaktirajte nas popunjavanjem formulara u nastavku:

Kontakt formular za kurs engleskog po promotivnoj ceni

     

    Vaši podaci

     

    Podaci o kursu