4. February 2020.

Coworking u Pančevu – poslovni prostor za digitalne nomade

Coworking poslovni prostor idealno je okruženje za freelancere, digitalne nomade, preduzetnike, start up i male firme. Plati samo prostor i odabrani paket usluga, bez režija i skrivenih troškova.

Coworking prostor sjajna je prilika za networking i razmenu iskustava.

Zakup kancelarija, režije i održavanje, naročito na atraktivnim lokacijama, mogu predstavljati omču oko vrata za nekog ko tek počinje da razvija svoj biznis. Odaberi svoj paket usluga. Zakupi prostor na dan ili na mesec i pokreni profitabilan biznis.

Coworking prostor u centru Pančeva, povoljan, moderno opremljen i bez dodatnih troškova.

Iskoristi naše kancelarije i coworking prostor za svoj poslovni uspeh. Coworking prostor sjajna je prilika za razmenu iskustava i networking. Kada na jednom mestu rade pojedinci i timovi iz raznih delatnosti, ideje se slobodno razmenjuju i dele se iskustva. U kreativno nameštenom, svetlom open-space prostoru, među ljudima koji dele tvoje ciljeve, uspešan i produktivan rad se podrazumeva. 

Pored modernog open-space prostora za rad, tu je i multimedijalna sala za sastanke sa interaktivnom belom tablom i projektorom.

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

Idealan za start up, male biznise, IT stručnjake i dizajnere, a studenti uživaju posebno povoljne uslove.

Naš prostor je tako dizajniran da stimuliše i inspiriše sve faze kreativnog rada, od fokusa, profesionalnog usavršavanja, brainstorminga i razmena ideja sa ljudima oko tebe, do poslovnog uspeha.

Coworking prostor u Pančevu – cene paketa

Lokacija: Zmaj Jovina 11, Pančevo

Radno vreme: ponedeljak – petak, 09h – 17h

email: office@academia.rs

Tel: 063 267 444

Imaš pitanje u vezi sa coworking prostorom u Pančevu?

 

!--