6. April 2020.

Deutsch Schnell online kurs nemačkog

Letnji online kurs nemačkog Deutsch Schnell namenjen je odraslim polaznicima koji za 2 meseca žele da savladaju osnove nemačkog jezika. Počnimo odmah!

Tokom 23 godine postojanja i rada razvili smo i uspešno primenjujemo tehnike brzog učenja i pamćenja. Naš moto je Prvo konverzacija, a zatim gramatika, pa su časovi dinamični a polaznici motivisani.

Polaznici obožavaju Academijin Deutsch Schnell kurs!

 

Sada je pravo vreme da se posvetiš sebi. Nauči ili usavrši nemački jezik sa Academijinim predavačima. Sve što ti treba je računar, tablet ili telefon sa internet konekcijom. Jedina razlika između klasičnih kurseva u školi i online je ta što nastavu pohađaš od kuće.

Donosimo učionicu u tvoj dom

 

Kucnuo je čas da naučiš nemački. Klikni na sliku i prijavi se odmah!

POPUST  ZA UPIS DO 10. AVGUSTA!

Uđi u virtuelnu Academijinu učionicu, nauči nemački i pričaj sa polaznicima iz celog regiona. Za upis do 10. avgusta samo 3.100 dinara mesečno.

Klikni ovde da pročitaš više o samoj organizaciji i načinu prijave na online kurseve.

Po završenom kursu svi polaznici dobijaju Academijin dvojezični sertifikat, na srpskom i nemačkom jeziku.

Ukratko o Academijinim online kursevima u grupi i 1 na 1:

 • Trajanje kursa: od 10. avgusta do 2. oktobra (8 nedelja)
 • Tempo rada: 2 x nedeljno po 90 minuta u grupi, ili 1 x nedeljno po 60 minuta individualno
 • Ukupan fond časova: 32 grupna časa ili 16 individualnih
 • Po završenom kursu svi polaznici dobijaju dvojezičan sertifikat
 • Termini u poslepodnevnim i večernjim satima, a na zahtev većine polaznika u grupi pre podne i vikendom.

Svim upisanim polaznicima organizovaćemo besplatne online konsultacije radi upoznavanja, pitanja u vezi sa nastavom i korišćenjem aplikacija.

Cena grupnog Deutsch Schnell kursa:

 • Cena za upis do 10. avgusta: 6.200,00 dinara plativih u 2 mesečne rate od 3.100,00 dinara.
 • Dodatnih 10% za uplatu školarine u celosti do 10.8.: 5.580,00 dinara.
 • Cena posle 10. avgusta: 7.000,00 dinara plativih u 2 mesečne rate od 3.500,00 dinara.
 • Dodatnih 10% za uplatu školarine u celosti posle 10. avgusta: 6.300,00 dinara.

Cena individualnog Deutsch Schnell kursa:

 • Cena za upis do 10. avgusta: 21.800,00 dinara plativih u 2 mesečne rate od 10.900,00 dinara.
 • Dodatnih 10% za uplatu školarine u celosti do 10.8.: 19.620,00 dinara.
 • Cena posle 10. avgusta: 23.200,00 dinara plativih u 2 mesečne rate od 11.600,00 dinara.
 • Dodatnih 10% za uplatu školarine u celosti posle 10. avgusta: 20.880,00 dinara.

Upis

Da biste obezbedili promotivnu cenu, pristup digitalnim udžbenicima i besplatno korišćenje Microsoft Office paketa potrebno je popunite Prijavu  i da do 10. avgusta uplatite jednu ratu od 3.100 dinara, ili 10.900 dinara za individualni Deutsch Schnell kurs na račun škole Academia 160-517890-55. Kao poziv na broj upišite svoj broj mobilnog telefona.

Uverite se i sami zašto je Academijin Deutsch Schnell proglašen za najatraktivniji kurs nemačkog jezika:

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

Upisom na Academijine online letnje kurseve dobijaš:

O Academiji

Academia, osnovana 1997. godine, jedna je od najvećih i najstarijih privatnih jezičkih škola u Srbiji. O kvalitetu našeg rada svedoče brojne akreditacije i afilijacije.

 • Academia je sertifikovan Kembridž pripremni centar, licenca broj RSPC000084.
 • Academia je dugogodišnji partner Britanskog saveta i njihov preporučeni centar za sticanje prestižnih Kembridž diploma (FCE, CAE, CPE, IELTS). Svoje zadovoljstvo našom dugogodišnjom i kvalitetnom saradnjom Britanski Savet izrazio je u zvaničnom dopisu.
 • Academia je sertifikovan Aptis testing centar.
 • U Privrednoj komori Srbije Academia je regionalni predstavnik škola stranih jezika u okviru Sekcije centara stranih jezika srpske Privredne komore.
 • Završeni kursevi u Academiji direktno vode na koledže i škole u Evropi i Americi po povlašćenim cenama
 • Nastavni kadar u Academiji čine profesori, master profesori i doktorandi sa diplomama Filološkog fakulteta u Beogradu i brojnim specijalizacijama u inostranstvu.

Kako izgleda grupna online nastava?

Microsoft Teams for Education

Potrebno je da sa Google Play store ili App Store skineš aplikaciju Microsoft Teams i uloguješ se sa mejlom i lozinkom koju ćemo ti poslati. Odatle jednostavno klikneš na Join Meeting i u našoj si virtuelnoj učionici, zajedno sa ostalim polaznicima. Nastavni materijali su već na platformi, a neki od Academijinih partnera kao što je Pearson, Hueber i Oxford University Press daju svakom polazniku besplatan potpun ili delimičan pristup svojim digitalnim izdanjima.

Zoom

Predavač ti šalje link. Klikom na njega dobijaš Zoom fajl koji treba da sačuvaš i potom pokreneš i to je sve. Od tada pa na dalje dovoljno je da se klikne na link koji za svaki čas posebno šalje predavač, i u učionici si.

 

Kursevi traju 2 meseca. Grupe broje od 6 do 8 polaznika, a nastava se odvija online dva puta nedeljno po 90 minuta. Termini su najčešće u poslepodnevnim i večernjim satima, a na zahtev većine polaznika u grupi, pre podne i vikendom.

Popunite prijavu na dnu stranice i upišite se do 10. avgusta kako bi ostvarili popust. 

ZA PRIJAVE DO 10. AVGUSTA SAMO 3.100 DIN MESEČNO!

O Academiji

Academia, osnovana 1997. godine, jedna je od najvećih i najstarijih privatnih jezičkih škola u Srbiji. O kvalitetu našeg rada svedoče brojne akreditacije i afilijacije.

 • Academia je sertifikovan Kembridž pripremni centar, licenca broj RSPC000084.
 • Academia ima rejting Tier 1 Britanskog saveta u Addvantage® programu (ranije zlatni partner), njihov smo preporučeni centar za pohađanje pripremnih kurseva za sticanje Kembridž diploma. Svoje zadovoljstvo našom dugogodišnjom i kvalitetnom saradnjom Britanski Savet izrazio je u zvaničnom dopisu.
 • Academia je Aptis testing centar.
 • U Privrednoj komori Srbije Academia je regionalni predstavnik škola stranih jezika u okviru Sekcije centara stranih jezika srpske Privredne komore.
 • Nastavni kadar u Academiji čine profesori, master profesori i doktorandi sa diplomama Filološkog fakulteta u Beogradu i brojnim specijalizacijama u inostranstvu.

Online grupni kursevi engleskog i nemačkog jezika

Tokom višegodišnjeg iskustva u organizovanju online časova, Academijini polaznici su najviše voleli najjednostavnija rešenja, pa smo koristili video pozive na Viber-u i WhatsApp-u. U dogovoru sa grupom, koristimo Skype, Zoom i Google Chat aplikacije
Pored fleksibilnosti i komfora učenja iz sopstvenog doma ili kancelarije, dobijaš udžbenike Oxford University Press-a, Pearson-a i Hueber-a u elektronskom izdanju.
Kroz partnerstvo sa najpoznatijim svetskim izdavačima Oxford University Press, Pearson i Hueber kreirali smo nastavni program koji pokriva sve aspekte učenja, baš kao i u klasičnoj učionici. Digitalni materijali su interaktivni, moderni i zanimljivi, a saradnja sa predavačem i ostalim polaznicima u virtuelnoj učionici je face-to-face. Zbog maksimalne efikasnosti učenja smanjili smo maksimalan broj polaznika na 6.
Ovo je vrlo važno pitanje, jer pravilno okruženje može biti presudan , onaj make or break momenat u motivaciji polaznika. Nastava ne sme biti ni preteška tako da je nemoguće pratiti, a ni prelaka, da je sve jasno i poznato. Optimalno je da sadržaj časa bude na nešto višem nivou nego što je trenutno znanje; dakle, da svako na času nauči nešto novo, ali da količina novog gradiva ne bude preobimna. Svi polaznici koji nemaju prethodno znanje upisuju nivo A1 - početni. Polaznici koji su ranije učili polagaće ulazni test i na osnovu njega biće raspoređeni u odgovarajuće grupe.
Kursevi traju 4 meseca, a nastava se održava dva puta nedeljno po dvočas (90 minuta). Ukupan fond časova je 64. Jesenji kurs počinje 10. oktobra i završava se 20. februara, sa pauzom od 10 dana za Novogodišnje i Božićne parznike.
Svim zainteresovanim polaznicima starijim od 16 godina.
Da. Kurs možete platiti u celosti uz 10% popusta ili na 4 jednake mesečne rate.
Sertifikat je dvojezičan, na srpskom i na jeziku koji učiš. Na taj način može da se koristi u zemlji i u inostranstvu.
Da. Individualni časovi omogućavaju brži napredak jer se sadržaj časa kreira prema potrebama polaznika, a i pažnja proedvača je 100% na tebi. Časovi 1-na-1 mogu se uzimati kao dopuna grupnih časova ili kao poseban kurs.

Imaš pitanje? Mi imamo odgovor!

 

 

!--