Grupni kursevi jezika

U Academiji možete učiti engleski, nemački, španski, italijanski, kineski, arapski, francuski, grčki, norveški, ruski, rumunski, slovački, mađarski i srpski za strance.

Grupni kursevi stranih jezika obezbeđuju stimulativnu interakciju sa ostalim polaznicima. Jezici se uče kroz komunikaciju i priču, i upravo zbog toga se preporučuje učenje u grupi.

 

Odrasli polaznici na času engleskog: atmosfera na času je uvek vesela.

Način prijavljivanja

Da obezbediš promotivnu cenu tokom cele školske godine samo popuni Prijavu i do kraja avgusta uplati jednu ratu od 3.145  dinara na račun škole Academia 160-517890-55, a kao poziv na broj upiši svoj broj mobilnog telefona.

UPIŠI KURS SAD, A UČI POSLE GODIŠNJEG ODMORA! PONUDA TRAJE DO KRAJA AVGUSTA I UPISOM DOBIJAŠ 15% POPUSTA PA JE MESEČNA RATA SVEGA 3.145 din.

Grupe broje od 7 do 12 polaznika, a nastava se odvija dva puta nedeljno po 90 minuta. Termini su najčešće u poslepodnevnim i večernjim satima.

Kursevi traju jednu školsku godinu, od septembra do juna, poštujući radne i neradne dane predviđene kalendarom rada Ministarstva prosvete. Ukupno ćete imati 140 časova čiji se sadržaj prilagođava grupi kao celini.

Popuni prijavu i upiši se do kraja  avgusta za popust od 15%! A ako upišeš još jedan jezik, dajemo ti čak 30% popusta na drugi kurs.

Za sve nivoe osim početnog potrebno je da polaznici urade ulazni test – pogledajte ga ovde. Taj test je samo dijagnostika, i zajedno sa dodatnim konsultacijama sa predavačima određuje u koju grupu/koji nivo znanja da vas uputimo.

Svim polaznicima koji žele da ozbiljno i brzo napreduju predlažemo kombinaciju grupnih i individualnih časova: na taj način uživate u dinamici grupne nastave i interakciji sa kolegama, a časovi jedan-na-jedan sa izabranim profesorom obezbeđuju brži napredak i fokus na sopstvene potrebe.

Individualni časovi sve su popularniji vid nastave namenjen onima koji nemaju mnogo slobodnog vremena i žele 100%-nu pažnju predavača. Sadržaj ovih časova kreira se isključivo prema vašim potrebama, termine dogovarate s predavačem, a materijal za časove dobijate u inboks. Časove jedan-na-jedan možete imati u školi ili online.

Za naše polaznike obezbedili smo brojne popuste:

Specijalno u školskoj 2020/21. godini – 30% POPUSTA NA DRUGI UPISANI KURS

5% POPUSTA ZA STARE ĐAKE*
5% POPUSTA ZA REDOVNO PLAĆANJE DO 15-TOG U MESECU*
10% PORODIČNI POPUST*
15% POPUSTA ZA UPLATU KURSA U CELOSTI*
15% POPUSTA ZA STUDENTE
* popusti se mogu kombinovati, ali ukupan odobreni popust ne može biti veći od 15%

 

 

Academia, osnovana 1997. godine, jedna je od najvećih i najstarijih privatnih jezičkih škola u Srbiji. O kvalitetu našeg rada svedoče brojne akreditacije i afilijacije.

Naša škola je Tier 1 partner Britanskog saveta u Addvantage® programu i njihov preporučeni centar za pohađanje pripremnih kurseva za sticanje Kembridž diploma. Prolaznost naših polaznika na Kembridž ispitima je 98%.

Svoje zadovoljstvo dugogodišnjom i kvalitetnom saradnjom sa Academijom Britanski Savet izrazio je u zvaničnom dopisu.

Želite da se upišete ili saznate više o Academijinim jezičkim programima za odrasle polaznike? Kontaktirajte nas popunjavanjem formulara u nastavku:

Kontakt formular

  • Želite da se upišete ili saznate više o Academijinim jezičkim programima za odrasle polaznike? Kontaktirajte nas popunjavanjem formulara u nastavku:
 

Vaši podaci

 

Podaci o kursu