25. September 2017.

Kursevi jezika u mini grupi

U Academiji možete učiti engleski, nemački, španski, italijanski, kineski, arapski, francuski, grčki, norveški, ruski, rumunski, slovački, mađarski i srpski za strance.

Učenje stranih jezika u mini grupi idealno je ako želite veći individualni pristup i brže napredovanje. Manji broj polaznika znači da profesor ima više vremena za vaša pitanja i potrebe.

Čas francuskog u Academijinoj mini grupi: manji broj polaznika znači veći individualan pristup svakom polazniku

UPIŠI KURS SAD, A UČI POSLE GODIŠNJEG ODMORA! PONUDA TRAJE DO KRAJA AVGUSTA I UPISOM DOBIJAŠ 15% POPUSTA PA JE MESEČNA RATA SVEGA 3.145 din.

ZA DRUGI UPISANI JEZIK DAJEMO TI ČAK 30% POPUSTA ŠTO JE SAMO 2.590 din MESEČNO. PROMOCIJA SE ODNOSI NA ŠKOLU U PANČEVU, ULICA ZMAJ JOVINA 11.

Način prijavljivanja

Da obezbediš promotivnu cenu tokom cele školske godine samo popuni Prijavu i do kraja avgusta uplati jednu ratu od 3.145  dinara na račun škole Academia 160-517890-55, a kao poziv na broj upiši svoj broj mobilnog telefona.

Grupe broje od 3 do 6 polaznika, a nastava se odvija dva puta nedeljno po 90 minuta. Termini su najčešće u poslepodnevnim i večernjim satima.

Popunite prijavu i upišite se do kraja avgusta kako bi ostvarili popust od 15%! A ako upišete još jedan jezik, dobijate 30% popusta na drugi kurs. 

Kursevi traju jednu školsku godinu, od septembra do juna, poštujući radne i neradne dane predviđene kalendarom rada Ministarstva prosvete. Ukupno ćete imati 140 časova čiji se sadržaj prilagođava grupi kao celini.

Za sve nivoe osim početnog potrebno je da polaznici urade ulazni test – pogledajte ga ovde. Taj test je samo dijagnostika, i zajedno sa dodatnim konsultacijama sa predavačima određuje u koju grupu/koji nivo znanja da vas uputimo.

UPIŠI KURS SAD, A UČI POSLE GODIŠNJEG ODMORA! PONUDA TRAJE DO KRAJA AVGUSTA I UPISOM DOBIJAŠ 15% POPUSTA PA JE MESEČNA RATA SVEGA 3.145 din. ZA DRUGI UPISANI JEZIK SAMO 2.590 din. 

Svim polaznicima koji žele da ozbiljno i brzo napreduju predlažemo kombinaciju grupnih i individualnih časova: na taj način uživate u dinamici grupne nastave i interakciji sa kolegama, a časovi jedan-na-jedan sa izabranim profesorom obezbeđuju brži napredak i fokus na sopstvene potrebe.

Individualni časovi sve su popularniji vid nastave namenjen onima koji nemaju mnogo slobodnog vremena i žele 100%-nu pažnju predvača. Sadržaj ovih časova kreira se isključivo prema vašim potrebama, termine dogovarate s predavačem, a materijal za časove dobijate u inboks. Časove jedan-na-jedan možete imati u školi ili online.

Za naše polaznike obezbedili smo brojne popuste:

Specijalno u školskoj 2020/21. godini – 30% POPUSTA NA DRUGI UPISANI KURS

5% POPUSTA ZA STARE ĐAKE*
5% POPUSTA ZA REDOVNO PLAĆANJE DO 15-TOG U MESECU*
10% PORODIČNOG POPUSTA*
15% POPUSTA ZA UPLATU KURSA U CELOSTI*
15% POPUSTA ZA STUDENTE
* popusti se mogu kombinovati, ali ukupan odobreni popust ne može biti veći od 15%

Cenovnikminigroup

Cenovnikminigroup

Academia, osnovana 1997. godine, jedna je od najvećih i najstarijih privatnih jezičkih škola u Srbiji. O kvalitetu našeg rada svedoče brojne akreditacije i afilijacije.

Naša škola je Tier 1 partner Britanskog saveta u Addvantage® programu i njihov preporučeni centar za pohađanje pripremnih kurseva za sticanje Kembridž diploma. Prolaznost naših polaznika na Kembridž ispitima je 98%.

Svoje zadovoljstvo dugogodišnjom i kvalitetnom saradnjom sa Academijom Britanski Savet izrazio je u zvaničnom dopisu.

Želite da se upišete ili saznate više o Academijinim jezičkim programima za odrasle polaznike? Kontaktirajte nas popunjavanjem formulara u nastavku:

Kontakt formular

  • Želite da se upišete ili saznate više o Academijinim jezičkim programima za odrasle polaznike? Kontaktirajte nas popunjavanjem formulara u nastavku:
 

Vaši podaci

 

Podaci o kursu

 

!--