25. September 2017.

Grupni kursevi jezika

Grupni kursevi stranih jezika obezbeđuju stimulativnu interakciju sa ostalim polaznicima. Jezici se uče kroz komunikaciju i priču, i upravo zbog toga se preporučuje učenje u grupi.

 

Odrasli polaznici na času engleskog: atmosfera na času je uvek vesela.

U Academiji možete učiti engleski, nemački, španski, italijanski, kineski, arapski, francuski, grčki, norveški, ruski, rumunski, slovački, mađarski i srpski za strance.

Academia mi je pomogla da ostvarim svoj san i cilj kojem sam stremila.

PREDUPIS TRAJE DO 5. SEPTEMBRA: MESEČNA RATA SVEGA 3.145 din, A ZA DRUGI UPISANI JEZIK SAMO 2.220 din. NASTAVA U CENTRU BEOGRADA I CENTRU PANČEVA.

Grupe broje od 7 do 12 polaznika, a nastava se odvija dva puta nedeljno po 90 minuta. Termini su najčešće u poslepodnevnim i večernjim satima.

Kursevi traju jednu školsku godinu, od septembra do juna, poštujući radne i neradne dane predviđene kalendarom rada Ministarstva prosvete. Ukupno ćete imati 140 časova čiji se sadržaj prilagođava grupi kao celini.

Popunite prijavu i upišite se do 5. septembra kako bi ostvarili popust od 10%! A ako upišete još jedan jezik, dobijate 40% popusta na drugi kurs. Pogledajte cenovnik ovde.

Za sve nivoe osim početnog potrebno je da polaznici urade ulazni test – pogledajte ga ovde. Taj test je samo dijagnostika, i zajedno sa dodatnim konsultacijama sa predavačima određuje u koju grupu/koji nivo znanja da vas uputimo.

Svim polaznicima koji žele da ozbiljno i brzo napreduju predlažemo kombinaciju grupnih i individualnih časova: na taj način uživate u dinamici grupne nastave i interakciji sa kolegama, a časovi jedan-na-jedan sa izabranim profesorom obezbeđuju brži napredak i fokus na sopstvene potrebe.

Individualni časovi sve su popularniji vid nastave namenjen onima koji nemaju mnogo slobodnog vremena i žele 100%-nu pažnju predavača. Sadržaj ovih časova kreira se isključivo prema vašim potrebama, termine dogovarate s predavačem, a materijal za časove dobijate u inboks. Časove jedan-na-jedan možete imati u školi ili online.

Za naše polaznike obezbedili smo brojne popuste:

Specijalno u školskoj 2018/19. godini – 40% POPUSTA NA DRUGI UPISANI KURS

5% POPUSTA ZA STARE ĐAKE*
5% POPUSTA ZA REDOVNO PLAĆANJE DO 15-TOG U MESECU*
10% U PREDUPISNOM ROKU ILI PORODIČNI POPUST*
15% POPUSTA ZA UPLATU KURSA U CELOSTI*
15% POPUSTA ZA STUDENTE
* popusti se mogu kombinovati, ali ukupan odobreni popust ne može biti veći od 15%

 

 

Academia, osnovana 1997. godine, jedna je od najvećih i najstarijih privatnih jezičkih škola u Srbiji. O kvalitetu našeg rada svedoče brojne akreditacije i afilijacije.

Naša škola je Tier 1 partner Britanskog saveta u Addvantage® programu i njihov preporučeni centar za pohađanje pripremnih kurseva za sticanje Kembridž diploma. Prolaznost naših polaznika na Kembridž ispitima je 98%.

Svoje zadovoljstvo dugogodišnjom i kvalitetnom saradnjom sa Academijom Britanski Savet izrazio je u zvaničnom dopisu.

Želite da se upišete ili saznate više o Academijinim jezičkim programima za odrasle polaznike? Kontaktirajte nas popunjavanjem formulara u nastavku:

Kontakt formular

  • Želite da se upišete ili saznate više o Academijinim jezičkim programima za odrasle polaznike? Kontaktirajte nas popunjavanjem formulara u nastavku:
 

Vaši podaci

 

Podaci o kursu