25. September 2017.

Grupni kursevi jezika

Grupni kursevi stranih jezika obezbeđuju stimulativnu interakciju sa ostalim polaznicima. Jezici se uče kroz komunikaciju i priču, i upravo zbog toga se preporučuje učenje u grupi.

 

Odrasli polaznici na času engleskog: atmosfera na času je uvek vesela.

U Academiji možete učiti engleski, nemački, španski, italijanski, kineski, arapski, francuski, grčki, norveški, ruski, rumunski, slovački, mađarski i srpski za strance.

Academia mi je pomogla da ostvarim svoj san i cilj kojem sam stremila.

 

Grupe broje od 7 do 12 polaznika, a nastava se odvija dva puta nedeljno po 90 minuta. Termini su najčešće u poslepodnevnim i večernjim satima.

Kursevi traju jednu školsku godinu, od septembra do juna, poštujući radne i neradne dane predviđene kalendarom rada Ministarstva prosvete. Ukupno ćete imati 140 časova čiji se sadržaj prilagođava grupi kao celini.

Za sve nivoe osim početnog potrebno je da polaznici urade ulazni test – pogledajte ga ovde. Taj test je samo dijagnostika, i zajedno sa dodatnim konsultacijama sa predavačima određuje u koju grupu/koji nivo znanja da vas uputimo.

Svim polaznicima koji žele da ozbiljno i brzo napreduju predlažemo kombinaciju grupnih i individualnih časova: na taj način uživate u dinamici grupne nastave i interakciji sa kolegama, a časovi jedan-na-jedan sa izabranim profesorom obezbeđuju brži napredak i fokus na sopstvene potrebe.

Individualni časovi sve su popularniji vid nastave namenjen onima koji nemaju mnogo slobodnog vremena i žele 100%-nu pažnju predvača. Sadržaj ovih časova kreira se isključivo prema vašim potrebama, termine dogovarate s predavačem, a materijal za časove dobijate u inboks. Časove jedan-na-jedan možete imati u školi ili online.

Za naše polaznike obezbedili smo brojne popuste:

Specijalno u školskoj 2017/18. godini – 40% POPUSTA NA DRUGI UPISANI KURS

5% POPUSTA ZA STARE ĐAKE*
5% POPUSTA ZA REDOVNO PLAĆANJE DO 15-TOG U MESECU*
10% PORODIČNOG POPUSTA*
15% POPUSTA ZA UPLATU KURSA U CELOSTI*
15% POPUSTA ZA STUDENTE
* popusti se mogu kombinovati, ali ukupan odobreni popust ne može biti veći od 15%

 

Academia, osnovana 1997. godine, jedna je od najvećih i najstarijih privatnih jezičkih škola u Srbiji. O kvalitetu našeg rada svedoče brojne akreditacije i afilijacije.

Naša škola je Tier 2 partner Britanskog saveta u Addvantage® programu i njihov preporučeni centar za pohađanje pripremnih kurseva za sticanje Kembridž diploma. Prolaznost naših polaznika na Kembridž ispitima je 98%.

Svoje zadovoljstvo dugogodišnjom i kvalitetnom saradnjom sa Academijom Britanski Savet izrazio je u zvaničnom dopisu.

Želite da se upišete ili saznate više o Academijinim jezičkim programima za odrasle polaznike? Kontaktirajte nas popunjavanjem formulara u nastavku:

Vaši podaci

 

Podaci o jezičkom programu

 

Potvrda i slanje