17. May 2015.

Dobrodošli u Academiju!

Academia, osnovana 1997. godine, jedna je od najvećih i najstarijih privatnih jezičkih škola u Srbiji. O kvalitetu našeg rada svedoče brojne akreditacije i afilijacije.

Akreditovani smo od strane Univerziteta u Kembridžu za organizovanje pripremnih Cambridge ESOL ispita i partner smo Britanskog saveta u Addvantage® programu i njihov preporučeni centar za pohađanje pripremnih kurseva za sticanje Kembridž diploma.

Academia je regionalni predstavnik južnobanatskih škola stranih jezika u Privrednoj komori Srbije, u okviru Sekcije centara stranih jezika srpske Privredne komore.
Predavači engleskog jezika su aktivni članovi udruženja ELTA, srpske Asocijacije profesora engleskog jezika.


Nastavni kadar u Academiji čine profesori, master profesori i doktorandi sa diplomama Filološkog fakulteta u Beogradu i brojnim specijalizacijama u inostranstvu. Škola se nalazi u centru Pančeva u zgradi od oko 200m2 i raspolaže sa 6 moderno opremljenih učionica. Nastava se izvodi u klasičnim kabinetima i u medijateci sa interaktivnom tablom.

U svoje zadovoljne klijante ubrajamo nekoliko hiljada zadovoljnih polaznika kao i brojne kompanije i institucije poput Vlade Autonomne Pokrajine Vojvodine, Nacionalne službe za zapošljavanje, Gradske uprave Pančevo, Rafinerije Pančevo, Dunav osiguranje, Societe Generale banke, ProCredit banke, Zdravstvenog centra Južni Banat, JKP Zelenilo i mnoge druge. Utiske nekih od Academijinih polaznika možete pogledati na ovom linku.


Strani jezici za sve uzraste i nivoe znanja

Kakvi god da su vaši ciljevi i potrebe za učenjem stranih jezika, Academia ima pravi program za vas


Nekoliko dobrih razloga da postanete polaznik Academije

Academia je više od škole jezika. Pogledajte video klipove u nastavku i osetite delić atmosfere školskih dana u Academiji

!--