Intenzivan kurs nemačkog jezika Deutsch Schnell

Intenzivan kurs nemačkog jezika Deutsch Schnell namenjen je odraslim polaznicima koji za kratko vreme žele da savladaju osnove nemačkog jezika. Kurs traje 4 meseca za nivo A1 i 4 meseca za nivo A2 nakon čega se dobija zvaničan sertifikat na nemačkom i srpskom jeziku.

Academia mi je pomogla da ostvarim svoj san i cilj kojem sam stremila.

Deutsch Schnell je vrlo efikasan komunikacijski kurs tokom kojeg ćete savladati osnove nemačkog jezika. Namenjen je polaznicima koji za kratko vreme treba da savladaju nemačku komunikaciju.

POPUST 10%  ZA UPIS DO 1. FEBRUARA!

Nastava se odvija ONLINE putem skajpa ili u Pančevu, Zmaj Jovina 11, dva puta nedeljno po 90 minuta. Termini su najčešće u poslepodnevnim i večernjim satima, a na zahtev većine polaznika u grupi, pre podne i vikendom.

Popunite prijavu i upišite se do 1. februara kako bi ostvarili popust. 

ZA PRIJAVE DO 1.02. POPUST 10%!

Deutsch Schnell će vam za samo 4 meseca omogućiti siguran i brz napredak u sporazumevanju na nemačkom jeziku zahvaljujući savremenom konverzacijskom metodu koji godinama unazad primenjujemo u nastavi.

Termini nastave su najčešće u poslepodnevnim i večernjim satima, a na zahtev većine polaznika u grupi, pre podne i vikendom.

Milan Paskul, kardiohirurg na Univerzitetskoj klinici u Würzburgu, jedan je od polaznika Academijinog kursa nemačkog jezika. Za kratko vreme Milan je savladao osnove nemačkog jezika što mu je pomoglo da dobije posao na nemačkoj klinici.

Svoje iskustvo u Academiji ovako je opisao: “Dolazak na časove u Academiji uvek je bilo zadovoljstvo. Iako sam učenje jezika shvatao kao jako bitnu i ozbiljnu stvar, uz prijatne časove u Akademiji sve je bilo mnogo lakše”.

Način prijavljivanja

Da biste obezbedili promotivnu cenu potrebno je popunite Prijavu i da do 1. februara uplatite jednu ratu od 3.500 dinara na račun škole Academia 160-517890-55, a kao poziv na broj upišite svoj broj mobilnog telefona.

 

Po završenom kursu svi polaznici dobijaju Academijin dvojezični sertifikat, na srpskom i nemačkom jeziku.

Ukratko o Deutsch Schnell kursu:

  • Tempo rada: 2 x nedeljno po 90 minuta
  • Ukupan fond časova: 64
  • Ukupno trajanje kursa: 4 meseca
  • Cena za upis do 1. februara: 12.600,00 dinara plativih u 4 mesečne rate od 3.150,00 dinara.
  • Dodatnih 5% za uplatu školarine u celosti do 1.10.: 11.900,00 dinara.
  • Cena posle 1. februara: 14.000,00 dinara plativih u 4 mesečne rate po 3.500,00 dinara.
  • Po završenom kursu svi polaznici dobijaju dvojezičan sertifikat

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”132″ gal_title=”Nemacki online: red reci u recenici”]

Prijavite se za intenzivan kurs nemačkog jezika Deutsch Schnell:

 

Potvrda i slanje