9. March 2017.

IT kursevi

Koliko vam je znanje stečeno tokom školovanja zaista koristilo u životu i karijeri? U školama zapadne Evrope programiranje je odavno redovan nastavni predmet, zajedno s maternjim jezikom i matematikom. Prema najnovijim istraživanjima tržišta u Srbiji i izveštajima Nacionalne službe za zapošljavanje najtraženija zanimanja su upravo iz oblasti IT sektora.

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

Informaciona, medijska i tehnološka pismenost spadaju u najtraženije kvalifikacije 21. veka. Ako vladate njima, nećete imati problem da nađete posao u okviru kompanije ili kao freelancer. Sada te veštine možete da steknete i u Academiji u okviru jednomesečnih predavanja i uz mnoštvo praktičnih vežbi.

Objavljujemo upis na sledeće kurseve:

Web dizajn

WordPress

Internet marketing

Copywriting

Svi kursevi traju mesec dana i pored predavanja sadrže mnogo praktičnih vežbi. Redovna cena kurseva je 8.000 dinara, a za sve prijavljene do 31. marta odobravamo promotivnu cenu od 6.400 dinara (20% popusta) i plaćanje na dve rate.

Zašto upisati Academijine IT i marketing kurseve?

Pojedinci

Ovladajte veštinama web dizajna, radom u WordPress-u, tajnama Internet marketinga i Copywriting-a u Academiji i počnite da zarađujete. Procenjuje se da će do 2020. godine u Evropi nedostajati milion IT stručnjaka, a u Srbiji većina firmi planira da poboljša svoje prisustvo na društvenim mrežama. Naoružajte se znanjima i veštinama koje ćete moći odmah i da naplatite.

Kompanije

Umesto da plaćaju skupe outsourcing usluge, kompanije takođe imaju interesa da jedan broj svojih zaposlenih obuče za programiranje ili rad u WordPress-u. Web sajt firme je njena online prodavnica koja radi 24/7. Ako je sadržaj sajta koristan za kupca ili korisnika usluga, zanimljiv i redovno ažuriran, podiže se vrednost brenda i zadovoljstvo kupaca.

Cilj svih biznisa je da budu na prvoj strani pretraživača, jer niko ne gleda drugu stranu. Kako da vaš sajt bude na prvoj strani pretraživača? Saznajte sve o internet marketingu, pozicioniranju brenda i pisanju korisnih i traženih sadržaja na Academijinim  kursevima.

 

Prijava na Academijine IT kurseve

Ukoliko želite da upišete kurs ili saznate više o našim IT kursevima, popunite prijavni formular a mi ćemo vas pozvati u najkraćem roku.

Vaši podaci

 

Podaci o IT kursu

 

Potvrda i slanje

 

!--