Javni čas i završna priredba školske 2012/13. godine

Share

S nestrpljenjem očekivan i dugo pripreman Javni čas i završna priredba najmlađih Academijinih polaznika održan je u nedelju, 9. juna u Aviv Parku; uzbuđenim učesnicima i njihovim ponosnim roditeljima, drugarima i rođacima nije smetala visoka temperatura da se okupe u velikom broju i aplauzima i podrškom ohrabre i nagrade mlade poliglote.

Priredba 2012/13

 

Ovogodišnji program izveden je na čak 5 svetskih jezika; na oduševljenje publike, izvođači su se predstavljali, pevali, glumili, pričali viceve i repovali na engleskom, nemačkom, francuskom, italijanskom i kineskom jeziku.

Manifestacija je otvorena kratkim obraćanjem Jasmine Sarić, vlasnice Studija Academia koja je srdačno pozdravila prisutne goste i mlade učesnike i podsetila ih na prvi javni čas i završnu priredbu koju je Academia organizovala u junu davne 1998. godine u Domu vojske u Pančevu. Jasmina je pozvala Academijine stare i buduće polaznike da iskoriste pogodnosti najnovijih promocija u Academiji, a to su predupisni period u sledeću školsku godinu i Summer Express kursevi tokom letnjeg perioda. I tu lepim vestima nije bio kraj: za vreme priredbe izvučene su već tradicionalne Academijine nagrade, a jedna od najvećih svetskih izdavačkih kuća Longman odlučila je da učesnike priredbe obraduje sa 20 klasika engleske književnosti. Dobitnici nagrada su:

  • Maša Trivković – kurs stranog jezika po izboru u Academiji
  • Aleksa Vračar – jedan smestar na kursu stranog jezika po izboru u Academiji
  • Majda Starčev – besplatnih mesec dana na kursu stranog jezika po izboru u Academiji

A u knjigama na engleskom jezika renomiranog izdavača Longman uživaće Anja Milenković, Teodora Ostojin, Ana Bezbradica, Anastasija Spasić, Milan Predić, Dijana Šarac, Valentina Morišan, Vojin Međo, Stefan Nikolić, Dunja Gajić, Gojko Japundža, Ana Lupulov, Aleksandra Kostić, Petar Živkov, Majda Starčev, Anja Rajić, Veljko Bojković, Katarina Krstić, Gavrilo Radosavljević i Luka Kurčubić.

Dvd sa snimkom priredbe i dokumentarnim prilozima sa časova u Academiji biće pripremljen do početka sledeće školske godine 16. septembra 2013., a sad vas pozivamo da zajedno uživamo u fotografijama. Doviđenja do septembra!

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

Share
!--