Jezička akademija za osnovce

Dobar start – u životu, pa i učenju stranih jezika – pola je uspeha. Naši polaznici to znaju, i zato je njihov izbor Academia, Tier 1 partner u Addvantage programu Britanskog saveta i preporučeni centar za pripremu polaznika za polaganje Kembridž ispita.  U Academiji polaznici školskog uzrasta čine najbrojniju grupu.

 

DSCF0355

 

Osnovci u Academiji pohađaju nastavu engleskog, nemačkog, francuskog, španskog, italijanskog, ruskog, slovačkog, mađarskog, rumunskog i kineskog jezika.

UPIŠI SE DO KRAJA AVGUSTA I POKLANJAMO TI 10% POPUSTA, PA JE MESEČNA RATA SVEGA 2.400 din.

ZA DRUGI UPISANI JEZIK UVEĆAVAMO POPUST NA ČAK 30%, ŠTO JE SAMO 1.890 din MESEČNO. PROMOCIJA SE ODNOSI NA ŠKOLU U PANČEVU, ULICA ZMAJ JOVINA 11.

Predupis u jezičku Academiju prava je odluka za Vas i Vaše dete.

Popunjavanjem online prijave ne upisujete svoje dete u školu formalno, već samo pokazujete interesovanje za predupis u Academiju. U roku od 48 sati po prijemu ovog formulara, naš stručni tim će Vas kontaktirati kako bismo prošli sve dalje korake za konačni upis.

Programi su prilagođeni uzrastu i razredu učenika, kao i njihovom individualnom aktivnom usvajanju jezika. Na časovima se podjednako izučavaju sve 4 jezičke veštine, dok je nastavni metod komunikativan. U višim razredima nastava se odvija isključivo na stranom jeziku. Kliknite na sliku dole da čujete kako zvuči rep na kineskom u izvođenju mladih polaznika Academije:

Način prijavljivanja

Da biste obezbedili promotivnu cenu od samo 2.400 dinara tokom cele školske godine, potrebno je popunite Prijavu i da do kraja avgusta uplatite jednu ratu od 2.400 dinara na račun škole Academia 160-517890-55, a kao poziv na broj upišite svoj broj mobilnog telefona.

Specijalno u školskoj 2021/22. godini – 30% POPUSTA NA DRUGI UPISANI KURS – ISKORISTITE PRILIKU I NAUČITE JOŠ JEDAN JEZIK ZA SAMO 1.890 din MESEČNO!

Kurs možete platiti na jedan od tri načina:

Plaćanje u totalu, pre kursa (10% popusta)
Semestralno plaćanje, pre semestra (5% popusta)
Mesečno plaćanje (obavezno plaćanje do 10-og u mesecu)
Plaćanje može biti u gotovini ili elektronskim putem, na račun škole 160-517890-55. Primalac je Academia, Kosovska 28, Beograd.

O školi

Academia, osnovana 1997. godine, jedna je od najvećih i najstarijih privatnih jezičkih škola u Srbiji. O kvalitetu našeg rada svedoče brojne akreditacije i afilijacije.

  • Akreditovani smo od strane Univerziteta u Kembridžu za organizovanje pripremnih Cambridge ESOL ispita, licenca broj RSPC000084.
  • Partner smo Britanskog Saveta u Addvantage® programu i njihov preporučeni centar za pohađanje pripremnih kurseva za sticanje Kembridž diploma. Svoje zadovoljstvo našom dugogodišnjom i kvalitetnom saradnjom Britanski Savet izrazio je u zvaničnom dopisu koji možete pročitati ovde.
  • Academia je predstavnik škola stranih jezika u Privrednoj komori Srbije, u okviru Sekcije centara stranih jezika srpske Privredne komore.
  • Predavači engleskog jezika su aktivni članovi udruženja ELTA, srpske Asocijacije profesora engleskog jezika.
  • Nastavni kadar u Academiji čine profesori, master profesori i doktorandi sa diplomama Filološkog fakulteta u Beogradu i brojnim specijalizacijama u inostranstvu.

Želite da se upišeš ili informišeš o jezičkoj akademiji za juniore? Popuni formular i očekuj naš mejl:

 

Potvrda i slanje