6. May 2018.

Jezička akademija za osnovce

Dobar start – u životu, pa i učenju stranih jezika – pola je uspeha. Naši polaznici to znaju, i zato je njihov izbor Academia, Tier 1 partner u Addvantage programu Britanskog saveta i preporučeni centar za pripremu polaznika za polaganje Kembridž ispita.  U Academiji polaznici školskog uzrasta čine najbrojniju grupu.

 

DSCF0355

 

Osnovci u Academiji pohađaju nastavu engleskog, nemačkog, francuskog, španskog, italijanskog, ruskog, slovačkog, mađarskog, rumunskog i kineskog jezika.

UPIŠI SE DO KRAJA AVGUSTA I POKLANJAMO TI 15% POPUSTA, PA JE MESEČNA RATA SVEGA 2.040 din.

ZA DRUGI UPISANI JEZIK DUPLIRAMO POPUST NA ČAK 30%, ŠTO JE SAMO 1.680 din MESEČNO. PROMOCIJA SE ODNOSI NA ŠKOLU U PANČEVU, ULICA ZMAJ JOVINA 11.

Programi su prilagođeni uzrastu i razredu učenika, kao i njihovom individualnom aktivnom usvajanju jezika. Na časovima se podjednako izučavaju sve 4 jezičke veštine, dok je nastavni metod komunikativan. U višim razredima nastava se odvija isključivo na stranom jeziku.

Upišite svog osnovca do kraja avgusta kako bi ostvarili popust i mesečnu ratu od samo 2.040 dinara! A ako dete upišete na još jedan jezik, dobijate 30% popusta na drugi kurs. Pogledajte cenovnik ovde.

Način prijavljivanja

Da biste obezbedili promotivnu cenu od samo 2.040 dinara tokom cele školske godine, potrebno je popunite Prijavu i da do kraja avgusta uplatite jednu ratu od 2.040 dinara na račun škole Academia 160-517890-55, a kao poziv na broj upišite svoj broj mobilnog telefona.

Osnovno nastavno sredstvo su udžbenici renomiranih svetskih izdavača, a dodatnu motivaciju i dimenziju časovima daju moderni digitalni sadržaji koji se uvode korišćenjem interaktivne „pametne“ table i najaktuelnijih sadržaja sa svetskih portala za učenje stranih jezika. Poslušajte kako zvuči rep na kineskom u izvođenju mladih polaznika Academije:

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

 

Kursevi traju cele školske godine po unapred utvrđenom rasporedu časova i Academijinom školskom kalendaru rada usklađenom sa kalendarom Ministarstva prosvete Srbije.

Za naše polaznike obezbedili smo brojne popuste:

Specijalno u školskoj 2020/21. godini – 30% POPUSTA NA DRUGI UPISANI KURS – ISKORISTITE PRILIKU I NAUČITE JOŠ JEDAN JEZIK ZA SAMO 1.680 din MESEČNO!

5% POPUSTA ZA STARE ĐAKE*
5% POPUSTA ZA REDOVNO PLAĆANJE DO 15-TOG U MESECU*
15% ZA LAST MINUTE UPIS DO KRAJA AVGUSTA
10% PORODIČNI POPUST*
15% POPUSTA ZA UPLATU KURSA U CELOSTI*
* Popusti važe samo za polaznike koji redovno izmiruju svoje obaveze. Popusti se mogu kombinovati, ali ukupan odobreni popust ne može biti veći od 15%

 

Želite da se upišete ili saznate više o Academijinim jezičkim programima za osnovce? Kontaktirajte nas popunjavanjem formulara u nastavku:

 

Potvrda i slanje