Online kursevi stranih jezika za odrasle polaznike

Učite strani jezik da biste dobili bolji posao i napredovali u karijeri? Planirate dalje obrazovanje na univerzitetu u inostranstvu? Želite posao u stranoj firmi? Imate prijatelje i rođake u inostranstvu, spremate se za neko zanimljivo putovanje ili učite jezike iz hobija? Odluka da savladate ili usavršite strani jezik može vam promeniti život.

Addvantage Widget

Kakvi god da su vaši ciljevi i potrebe za učenjem stranih jezika, Academia ima pravi program za vas.

Organizujemo kurseve engleskog, nemačkog, francuskog, arapskog, španskog, italijanskog, kineskog, norveškog, mađarskog i ruskog jezika, kao i kurseve srpskog jezika za strance. Nivoi u nastavi u skladu su sa Zajedničkim evropskim okvirom za jezike (CEFR) – kliknite ovde da pročitate više o Zajedničkom evropskom okviru za jezike i nivoima znanja u Academiji.

U ovoj školskoj godini Academia kao dugogodišnji partner Britanskog Saveta u mogućnosti je da svojim polaznicima ponudi polaganje Aptis testa po izuzetno povoljnoj ceni od 2.500 dinara. Polaganjem Aptis testa polaznici dobijaju međunarodno važeći sertifikat i diplomu Britanskog Saveta.

Za početak, posetite nas u našim prostorijama u Zmaj Jovinoj 11 u Pančevu i testirajte svoje trenutno znanje jezika. Nakon gotovo dve decenije bavljenja edukacijom i lingvistikom, razvili smo jedinstven sistem jezičkih konsultacija koje su za naše polaznike besplatne. Nakon urađenog besplatnog testa i utvrđenog početnog nivoa znanja, preporučićemo vam vrstu kursa i intenzitet nastave.

Možete se opredeliti za standardne grupne kurseve, ili kurseve u mini grupi, sa 3 do 5 polaznika. Ukoliko je vaš cilj međunarodno priznata diploma koju izdaje Univerzitet u Kembridžu, Gete institut ili British Council, predlažemo da upišete pripremni kurs za polaganje Cambridge ili Goethe ispita. Pripremni kursevi direktno vode polaznike na ispite za međunarodne diplome. U školskoj 2011/12. godini, svi polaznici koji su se u Academiji pripremali za Cambridge ESOL (FCE, CAE I CPE) i IELTS ispite položili su i dobili svetski priznate diplome.

Posle završenog kursa svi polaznici dobijaju sertifikat škole Academia.

[Best_Wordpress_Gallery id=”3″ gal_title=”Odrasli polaznici”]

Ako vam je znanje stranog jezika potrebno za komunikaciju u poslovnom okruženju, predlažemo vam kurseve poslovne komunikacije i Platinum kurseve – molimo vas kliknite ovde da posetite stranu posvećenu poslovnim kursevima stranih jezika.

 

Za naše polaznike obezbedili smo i brojne popuste:

5% POPUSTA ZA STARE ĐAKE*
5% POPUSTA ZA REDOVNO PLAĆANJE DO 15-TOG U MESECU*
10% PORODIČNOG POPUSTA*
15% POPUSTA ZA UPLATU KURSA U CELOSTI*
15% POPUSTA ZA STUDENTE
* popusti se mogu kombinovati, ali ukupan odobreni popust ne može biti veći od 15%

Želite da se upišete ili saznate više o Academijinim jezičkim programima za odrasle polaznike? Kontaktirajte nas popunjavanjem formulara u nastavku:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *