22. May 2015.

Online kursevi stranih jezika za odrasle polaznike

Učite strani jezik da biste dobili bolji posao i napredovali u karijeri? Planirate dalje obrazovanje na univerzitetu u inostranstvu? Želite posao u stranoj firmi? Imate prijatelje i rođake u inostranstvu, spremate se za neko zanimljivo putovanje ili učite jezike iz hobija? Odluka da savladate ili usavršite strani jezik može vam promeniti život.

Addvantage Widget

Kakvi god da su vaši ciljevi i potrebe za učenjem stranih jezika, Academia ima pravi program za vas.

Organizujemo kurseve engleskog, nemačkog, francuskog, arapskog, španskog, italijanskog, kineskog, norveškog, mađarskog i ruskog jezika, kao i kurseve srpskog jezika za strance. Nivoi u nastavi u skladu su sa Zajedničkim evropskim okvirom za jezike (CEFR) – kliknite ovde da pročitate više o Zajedničkom evropskom okviru za jezike i nivoima znanja u Academiji.

U ovoj školskoj godini Academia kao dugogodišnji partner Britanskog Saveta u mogućnosti je da svojim polaznicima ponudi polaganje Aptis testa po izuzetno povoljnoj ceni od 2.500 dinara. Polaganjem Aptis testa polaznici dobijaju međunarodno važeći sertifikat i diplomu Britanskog Saveta.

Za početak, posetite nas u našim prostorijama u Zmaj Jovinoj 11 u Pančevu i testirajte svoje trenutno znanje jezika. Nakon gotovo dve decenije bavljenja edukacijom i lingvistikom, razvili smo jedinstven sistem jezičkih konsultacija koje su za naše polaznike besplatne. Nakon urađenog besplatnog testa i utvrđenog početnog nivoa znanja, preporučićemo vam vrstu kursa i intenzitet nastave.

Možete se opredeliti za standardne grupne kurseve, ili kurseve u mini grupi, sa 3 do 5 polaznika. Ukoliko je vaš cilj međunarodno priznata diploma koju izdaje Univerzitet u Kembridžu, Gete institut ili British Council, predlažemo da upišete pripremni kurs za polaganje Cambridge ili Goethe ispita. Pripremni kursevi direktno vode polaznike na ispite za međunarodne diplome. U školskoj 2011/12. godini, svi polaznici koji su se u Academiji pripremali za Cambridge ESOL (FCE, CAE I CPE) i IELTS ispite položili su i dobili svetski priznate diplome.

Posle završenog kursa svi polaznici dobijaju sertifikat škole Academia.

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

Ako vam je znanje stranog jezika potrebno za komunikaciju u poslovnom okruženju, predlažemo vam kurseve poslovne komunikacije i Platinum kurseve – molimo vas kliknite ovde da posetite stranu posvećenu poslovnim kursevima stranih jezika.

 

Za naše polaznike obezbedili smo i brojne popuste:

5% POPUSTA ZA STARE ĐAKE*
5% POPUSTA ZA REDOVNO PLAĆANJE DO 15-TOG U MESECU*
10% PORODIČNOG POPUSTA*
15% POPUSTA ZA UPLATU KURSA U CELOSTI*
15% POPUSTA ZA STUDENTE
* popusti se mogu kombinovati, ali ukupan odobreni popust ne može biti veći od 15%

Želite da se upišete ili saznate više o Academijinim jezičkim programima za odrasle polaznike? Kontaktirajte nas popunjavanjem formulara u nastavku:

 

!--