Kursevi stranih jezika za odrasle polaznike

Share

Učite strani jezik da biste dobili bolji posao i napredovali u karijeri? Planirate dalje obrazovanje na univerzitetu u inostranstvu? Želite posao u stranoj firmi? Imate prijatelje i rođake u inostranstvu, spremate se za neko zanimljivo putovanje ili učite jezike iz hobija? Odluka da savladate ili usavršite strani jezik može vam promeniti život.

Kakvi god da su vaši ciljevi i potrebe za učenjem stranih jezika, Academia ima pravi program za vas. Organizujemo kurseve engleskog, nemačkog, francuskog, arapskog, španskog, italijanskog, kineskog, norveškog, mađarskog i ruskog jezika, kao i kurseve srpskog za strance. Nivoi u nastavi u skladu su sa Zajedničkim evropskim okvirom za jezike (CEFR) – kliknite ovde da pročitate više o Zajedničkom evropskom okviru za jezike i nivoima znanja u Academiji.

Možete se opredeliti za standardne grupne kurseve ili kurseve u mini grupi sa 2 do 5 polaznika. Ukoliko je vaš cilj međunarodno priznata diploma koju izdaje Univerzitet u Kembridžu, Gete institut ili British Council, predlažemo da upišete pripremni kurs za polaganje Cambridge ili Goethe ispita. Pripremni kursevi direktno vode polaznike na ispite za međunarodne diplome, a prolaznost Academijinih polaznika na Kembridž i Gete ispitima je 98%.

Za naše polaznike obezbedili smo brojne popuste:

Specijalno u školskoj 2017/18. godini – 40% POPUSTA NA DRUGI UPISANI KURS

ISKORISTITE PRILIKU I NAUČITE JOŠ JEDAN JEZIK ZA SAMO 2.220 din MESEČNO

5% POPUSTA ZA STARE ĐAKE*
5% POPUSTA ZA REDOVNO PLAĆANJE DO 15-TOG U MESECU*
10% PORODIČNOG POPUSTA*
15% POPUSTA ZA UPLATU KURSA U CELOSTI*
15% POPUSTA ZA STUDENTE
* popusti se mogu kombinovati, ali ukupan odobreni popust ne može biti veći od 15%

Cene kurseva stranih jezika za odrasle polaznike u školskoj 2017/18.

 

 

Kontakt formular

  • Želite da se upišete ili saznate više o Academijinim jezičkim programima za odrasle polaznike? Kontaktirajte nas popunjavanjem formulara u nastavku:
 

Potvrda i slanje

Share