Kursevi stranih jezika za predškolski uzrast

Share

Sposobnost spontanog učenja stranog jezika i pravilnog usvajanja izgovora s godinama se gubi pa je vrlo važno početi što ranije.

DSCF0444Cropped

Master profesorka engleskog jezika Valentina Suslov sa svojim razredom predškolaca.

Kad početi s učenjem stranog jezika?

Roditelji nam se često obraćaju s pitanjem kad je najbolje doba da upišu decu u školu stranih jezika i neretko taj trenutak odlažu – ne znajući da većina psihologa i lingvista preporučuje učenje stranog jezika već od treće godine života.

Zašto je važno da se strani jezik uči već u predškolskom uzrastu?

Ispitivanja su pokazala da je deci lakše da nauče strani jezik nego odraslima; međutim, navršavanjem sedme godine ta sposobnost deteta slabi, pa se smatra da je učenje stranog  jezika u predškolskom uzrastu – između 3. i 7. godine  – odlično za stimulisanje moždanih vijuga. U tom uzrastu automatski se usvaja intonacija, ritam i naglasak nekog jezika, ali isto tako, uspeh zavisi i od izloženosti jeziku.

Petogodišnji Luka, Academijin polaznik od svoje 3. godine, na engleskom prepričava svoj omiljeni film o dinosaurusima

Kurseve engleskog, nemačkog i francuskog za polaznike predškolskog uzrasta kreirali smo sa posebnom pažnjom za prvi kontakt dece sa stranim jezikom.

Deo programa na nemačkom jeziku koji su Academijini predškolci izveli na javnom času

Rano učenje stranog jezika pomaže u proširivanju znanja, olakšava kasnije učenje maternjeg jezika, razvija samopouzdanje kod dece, podstiče strategije učenja, direktno utiče na razvoj kreativnosti, omogućava lako otkrivanje darovitosti dece i doprinosi socijalizaciji i razvoju društvenih sposobnosti.

Kurs traje cele školske godine, 2 puta nedeljno po 45 minuta, sa ukupnim fondom od 70 časova, u skladu s kalendarom rada Ministarstva prosvete.

Na kraju školske godine, umesto polaganja završnog testa, najmlađi polaznici naučeno gradivo i usvojeno znanje prikazuju na velikoj školskoj priredbi – kliknite ovde da pogledate detalje i delić atmosfere sa svečanog uručivanja diploma junu 2017. godine.

Za naše polaznike obezbedili smo brojne popuste:

Specijalno u školskoj 2017/18. godini – 40% POPUSTA NA DRUGI UPISANI KURS

5% POPUSTA ZA STARE ĐAKE*
5% POPUSTA ZA REDOVNO PLAĆANJE DO 15-TOG U MESECU*
10% PORODIČNI POPUST*
15% POPUSTA ZA UPLATU KURSA U CELOSTI*
* Popusti važe samo za polaznike koji redovno izmiruju svoje obaveze. Popusti se mogu kombinovati, ali ukupan odobreni popust ne može biti veći od 15%.

Kontakt formular

  • Želite da se upišete ili saznate više o Academijinim jezičkim programima za predškolce? Kontaktirajte nas popunjavanjem formulara u nastavku:
 

Potvrda i slanje

Share