Individualni časovi 1-na-1

Share

Obaveze na poslu ili u porodici sprečavaju vas da pohađate nastavu u fiksnim terminima? Često putujete? Ne odgovara vam učenje u grupi?  Nikakav problem.

Jelena, marketing menadžer: “Htela sam da naučim marketinške termine i pojmove na engleskom, i sa individualnim časovima to sam i dobila. Profesorka je kreirala sadržaj časova onako kako je meni trebalo.”

Academia ima rešenje za vas, a to su individualni časovi jedan-na-jedan i pametan način da naučite ili usavršite strani jezik. Popunite prijavu ili nas pozovite i zakažite svoj individualni čas engleskog, nemačkog, norveškog, arapskog, mađarskog, španskog, kineskog, ruskog, francuskog, italijanskog, rumunskog, grčkog ili slovačkog jezika!

S takvim vidom učenja dobijate:

Individualan pristup i potpunu pažnju profesora. Ovo je naročito zgodno za osobe koje imaju malo slobodnog vremena i žele da im se predavač posveti 100%.

Sadržaj časa kreiran prema vašim potrebama. Želite da usavršite terminologiju vezanu za vašu profesiju – engleski u bankarstvu i finansijama, ili nemački za medicinare, italijanski za svet mode i dizajna, na primer.

Redovne konsultacije s profesorom i praćenje napretka posle svakog časa. Predavač je potpuno u toku s vašim radom i u svakom trenutku imate feedback.

Termine i intenzitet nastave birate sami. Imate potpunu fleksibilnost koliko i kada ćete učiti.

Pogledajte šta Jelena Nedeljković, marketing menadžer iz Beograda, kaže o online časovima nemačkog jezika u Academiji (VIDEO).

 

Želite da se upišete ili saznate više o Academijinim online časovima jezika? Kontaktirajte nas popunjavanjem formulara u nastavku:

   

  Vaši podaci

   

  Podaci o časovima jezika

   

  Potvrda i slanje

  Share