16. March 2018.

Montessori jezički vrtići

Neka vaše dete bude dvojezično

Montessori pedagogija smatra da dete od rođenja pa do svoje 6. godine života ima upijajući um i zato su to godine kada se najlakše i najbrže uči strani jezik.

Montessori program učenja stranih jezika za mališane od 3 do 6 godina primenjuje se već više od 100 godina širom Evrope i Amerike. Montessori pedagogija smatra da dete od rođenja pa do svoje 6. godine života ima upijajući um i zato su to godine kada se najlakše i najbrže uči strani jezik.

Osnovni princip podizanja bilingvalne dece je njihovo aktivno učestvovanje u životnim situacijama na stranom jeziku. U Academijinom Montessori vrtiću deci se obraćamo na engleskom ili nemačkom jeziku, pronalazimo aktivnosti u kojima uživaju i ohrabrujemo ih da koriste nove reči i izraze. Zajedno se radujemo uspehu vaše dece.

PREDUPIS U ENGLESKI I NEMAČKI MONTESSORI VRTIĆ JE U TOKU: POPUST 10% ZA PRIJAVE DO 30. JUNA. 40% POPUSTA NA DRUGI UPISANI JEZIK. 

Deo programa na nemačkom jeziku koji su Academijini predškolci izveli na javnom času 

Popunite prijavu i upišite svog mališana do 30. juna kako bi ostvarili popust od 10%! A ako dete upišete na još jedan jezik, dobijate 40% popusta na drugi kurs. Pogledajte cenovnik ovde.

Deca u predškolskom uzrastu uče strane jezike brže i lakše nego odrasli, a vodeći svetski dečiji psiholozi preporučuju da se s učenjem jednog ili dva strana jezika počne u trećoj godini života.

Petogodišnji Luka, Academijin polaznik od svoje 3. godine, na engleskom prepričava svoj omiljeni film o dinosaurusima

Da mališani bez mešanja s maternjim i s lakoćom usvajaju strane jezike takođe potvrđuju nedavno sprovedene studije Univerziteta Harvard i Kornel. I ne samo to: mozak funkcioniše kao mišić – što ga više vežbate, to je bolji.  Učenje novih reči i jezičkih pravila pomaže da “mentalni mišići” rastu i jačaju.

Razloga da vaš mališan uči strane jezike je mnogo, a onaj jedan – zašto ne treba da uči jezike u predškolskom uzrastu – ne postoji.

Kurs traje cele školske godine, 2 puta nedeljno po 45 minuta, sa ukupnim fondom od 74 časa, u skladu s kalendarom rada Ministarstva prosvete.

Nastava se održava u poslepodnevnim terminima, najčešće u periodu između 18h i 20h, prema utvrđenom rasporedu časova.

Kurs se može platiti u celosti uz popust od 15%, ili na 10 mesečnih rata. Pogledajte cenovnik ovde.

Na kraju školske godine, umesto polaganja završnog testa, najmlađi polaznici naučeno gradivo i usvojeno znanje prikazuju na velikoj školskoj priredbi – kliknite ovde da pogledate detalje i delić atmosfere sa svečanog uručivanja diploma u junu 2017. godine.

Za detaljne informacije o kursevima pozovite 063 8305 344 ili pišite na school@academia.rs. 

 

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

.

Academia, osnovana 1997. godine, jedna je od najvećih i najstarijih privatnih jezičkih škola u Srbiji. O kvalitetu našeg rada svedoče brojne akreditacije i afilijacije.

  • Akreditovani smo od strane Univerziteta u Kembridžu za organizovanje pripremnih Cambridge ESOL ispita
  • Partner smo Britanskog Saveta u Addvantage® programu i njihov preporučeni centar za pohađanje pripremnih kurseva za sticanje Kembridž diploma. Svoje zadovoljstvo našom dugogodišnjom i kvalitetnom saradnjom Britanski Savet izrazio je u zvaničnom dopisu koji možete pročitati ovde.
  • Academia je predstavnik škola stranih jezika u Privrednoj komori Srbije, u okviru Sekcije centara stranih jezika srpske Privredne komore.
  • Predavači engleskog jezika su aktivni članovi udruženja ELTA, srpske Asocijacije profesora engleskog jezika.
  • Nastavni kadar u Academiji čine profesori, master profesori i doktorandi sa diplomama Filološkog fakulteta u Beogradu i brojnim specijalizacijama u inostranstvu.

Specijalno u školskoj 2018/19. godini – 40% POPUSTA NA DRUGI UPISANI KURS

5% POPUSTA ZA STARE ĐAKE*
5% POPUSTA ZA REDOVNO PLAĆANJE DO 15-TOG U MESECU*
10% PORODIČNI POPUST*
15% POPUSTA ZA UPLATU KURSA U CELOSTI*
* Popusti važe samo za polaznike koji redovno izmiruju svoje obaveze. Popusti se mogu kombinovati, ali ukupan odobreni popust ne može biti veći od 15%.

 

Prijavni formular

  • Želite da se upišete ili saznate više o Montessori jezičkim vrtićima u Academiji? Kontaktirajte nas popunjavanjem formulara u nastavku:
 

Potvrda i slanje

 

 

 

!--