8. September 2015.

Online časovi jezika

Pratite Academijine online časove na našem YouTube kanalu i vebsajtu – stay tuned for more!

,

TELEPHONE ENGLISH

Da li ste i vi nervozni kad treba da pričate engleski preko telefona? Milica Marković, profesorka engleskog u Academiji daje osnovne savete kako da uspešno obavite telefonski razgovor na engleskom.  Pogledajte Miličine savete a potom proverite koliko ste dobro savladali lekciju na testu:

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

Proverite koliko ste dobro savladali lekciju Telephone English tako što ćete odgovoriti na postavljena pitanja. Na kraju testa poslaćemo vam mejl sa odgovorima i postignutim rezultatima. Učite, zabavljajte se i pratite naše online lekcije!

   

  Lični podaci

   

  Potvrda i slanje

  .

  WORTSTELLUNG IM SATZ: 

  Red reči u nemačkoj rečenici

  Nemačka rečenica funkcioniše po strogo utvrđenim pravilima, a koja su to pravila saznajte u Aleksandrinom predavanju. Posle odslušane lekcije uradite kviz da proverite koliko ste je uspešno savladali, i ne zaboravite da pratite Academijine online časove jezika na našem YouTube kanalu.

  There is no gallery selected or the gallery was deleted.

  Proverite koliko ste dobro savladali lekciju Wortstellung im Satz tako što ćete odgovoriti na postavljena pitanja. Na kraju testa poslaćemo vam mejl sa odgovorima i postignutim rezultatima. Učite, zabavljajte se i pratite naše online lekcije!

    

   Lični podaci

    

   Potvrda i slanje

   .

   Arapski online: ARAPSKI POZDRAVI

   Naučite s nama kako se kaže Zdravo ili Pozdrav! na arapskom. U najnovijoj lekciji Academijina profesorka arapskog jezika Bojana Zlatić objašnjava osnovne arapske pozdrave. 

   Pozdravljanje u arapskom svetu razlikuje se u formalnim i neformalnim situacijama. Ukoliko otkrijemo ove fraze, proniknućemo u tradiciju i kulturne modele arapskog sveta. Na isti način, njihovim pravilnim korišćenjem izrazićemo poštovanje prema sagovorniku. Ponavljajte za Bojanom jer vas posle lekcije čeka kviz i provera naučenih fraza. I naravno, pratite Academijin YouTube kanal i Facebook poslovnu stranu jer sledeći čas posvećujemo ruskom poslovnom jeziku.

   There is no gallery selected or the gallery was deleted.

   Proverite koliko ste dobro savladali lekciju ARAPSKI POZDRAVI tako što ćete odgovoriti na postavljena pitanja. Na kraju testa poslaćemo vam mejl sa odgovorima i postignutim rezultatima. Učite, zabavljajte se i pratite naše online lekcije!

     

    Lični podaci

     

    Potvrda i slanje

    Serbian for Foreigners – Serbian Greetings

    Serbian may be a hard language to learn, but it’s not impossible. As with any language, it offers a different perspective into seeing the world.

    If you are a foreigner in Serbia it could be worth your while to master a few phrases – we Serbs get a big kick out of a foreigner speaking Serbian. Perhaps you’ll never be totally fluent, but it would be nice to be able to follow a conversation.

    So let’s start with basic greetings – Academia’s teacher Milica is here to guide you through your very first Serbian lesson.

    There is no gallery selected or the gallery was deleted.

    Did you find this post useful? Share it with your friends on Facebook or Twitter!

    .

    Мы выучим русский: На рецепции гостиницы

    Tek ste počeli da učite ruski? Pogledajte Academijin najnoviji dijaloški čas i savladajte osnovne ruske fraze i izraze pri prijavljivanju u hotel. 

    Ukoliko je vaše znanje ruskog na početnom nivou, dijaloška lekcija На рецепции гостиницы pomoći će vam da se bez problema sporazumete na recepciji hotela. Ne zaboravite da uključite srpski titl na videu – kliknite na ikonicu za titl u desnom donjem uglu videa.

    There is no gallery selected or the gallery was deleted.

    .

    AT A RESTAURANT

    Ako ste ikada bili u restoranu u inostranstvu onda znate koliko se brzo potencijalno lepo iskustvo pretvara u frustrirajuću i stresnu situaciju – ako ne koristite prave reči i izraze. U današnjoj lekciji Jovana, Academijina profesorka engleskog, istražuje korisne fraze i izraze tokom posete restoranima. Hajde da pogledamo Jovanin čas i uvežbamo ključne reči, i ne zaboravite da posle uradite kviz i proverite koliko ste zapamtili!

    There is no gallery selected or the gallery was deleted.

    Proverite koliko ste dobro savladali lekciju At a Restaurant tako što ćete odgovoriti na postavljena pitanja. Na kraju testa poslaćemo vam mejl sa odgovorima i postignutim rezultatima. Učite, zabavljajte se i pratite naše online lekcije!

      

     Lični podaci

      

     Potvrda i slanje

     .

     Španski online: SER ili ESTAR?

     Na temu španskih glagola SER i ESTAR napisane su čitave knjige. Oba u prevodu znače “biti”, pa odabrati kad koji upotrebiti može biti pravi izazov.

     U svojoj prvoj online lekciji Academijina profesorka španskog Miljana Miletić objašnjava osnovna pravila u korišćenju glagola SER i ESTAR. Posle odgledane lekcije uradite kviz i proverite da li ste savladali špansko “biti”. Sledeći online čas biće posvećen arapskim pozdravima – pratite Academijin YouTube kanal i Facebook poslovnu stranu.

     There is no gallery selected or the gallery was deleted.

     Proverite koliko ste dobro savladali lekciju SER ili ESTAR? tako što ćete odgovoriti na postavljena pitanja. Na kraju testa poslaćemo vam mejl sa odgovorima i postignutim rezultatima. Učite, zabavljajte se i pratite naše online lekcije!

       

      Lični podaci

       

      Potvrda i slanje

      !--