Predškolci

Neka vaše dete bude dvojezično

Nauka tvrdi da dete od rođenja pa do svoje 6. godine života ima upijajući um pa su to godine kada se najlakše i najbrže uči strani jezik. Posle 7-8 godine ta sposobnost se gubi i zato je važno početi s učenjem jezika na vreme.

 

Deo programa na nemačkom jeziku koji su Academijini predškolci izveli na javnom času

Nema deteta koje nije naučilo jezik, a ako ga u najranijem dobu izložite i stranim jezicima, naučiće ga kao maternji.

Upisujemo decu uzrasta 3 do 6 godina u engleski, nemački ili ruski jezički vrtić. Nastava se održava dva puta nedeljno po 45 minuta u poslepodnevnim terminima u prostorijama Academije u Zmaj Jovinoj 11, Pančevo. Pogledajte cenovnik ovde.

Predupis u jezičku Academiju prava je odluka za Vas i Vaše dete.

Popunjavanjem online prijave ne upisujete svoje dete u školu formalno, već samo pokazujete interesovanje za predupis u Academiju. U roku od 48 sati po prijemu ovog formulara, naš stručni tim će Vas kontaktirati kako bismo prošli sve dalje korake za konačni upis.

Mi se deci obraćamo na engleskom, nemačkom ili ruskom jeziku, i na svakom času čitamo sa njima priče, puštamo im originalne video i audio materijale, pronalazimo aktivnosti u kojima uživaju i ohrabrujemo ih da koriste nove reči i izraze. Zajedno se radujemo uspehu vaše dece.

Story Time
Deca čitaju i kad ne znaju slova, oni „čitaju“ slike i prepričavaju ih, razvijaju maštu i rečnik. StoryTimes je sastavni deo Academijinog English Formula programa za decu.

Nastava je ispunjena aktivnostima koji su u isto vreme i edukativne i zabavne. Program obiluje temama koje su deci bliske i interesantne, uz mnoštvo pevljivih pesmica i igrica, a naročito smo ponosni na Story Times – čitanje priča na engleskom – što je sastavni deo Academijinog English Formula programa za decu.

UPIŠI SE DO KRAJA AVGUSTA I POKLANJAMO TI 10% POPUSTA, PA JE MESEČNA RATA SVEGA 2.300 din.

Popunite prijavu i upišite svog mališana do kraja avgusta kako bi ostvarili popust! Mesečna školarina za upisane do kraja avgusta je 2.300 dinara. A ako dete upišete na još jedan jezik, dobijate 30% popusta na drugi kurs. 

Kurs možete platiti na jedan od tri načina:

Plaćanje u totalu, pre kursa (10% popusta)
Semestralno plaćanje, pre semestra (5% popusta)
Mesečno plaćanje (obavezno plaćanje do 10-og u mesecu)
Plaćanje može biti u gotovini ili elektronskim putem, na račun škole 160-517890-55. Primalac je Academia, Kosovska 28, Beograd.

O školi

Academia, osnovana 1997. godine, jedna je od najvećih i najstarijih privatnih jezičkih škola u Srbiji. O kvalitetu našeg rada svedoče brojne akreditacije i afilijacije.

  • Akreditovani smo od strane Univerziteta u Kembridžu za organizovanje pripremnih Cambridge ESOL ispita, licenca broj RSPC000084.
  • Partner smo Britanskog Saveta u Addvantage® programu i njihov preporučeni centar za pohađanje pripremnih kurseva za sticanje Kembridž diploma. Svoje zadovoljstvo našom dugogodišnjom i kvalitetnom saradnjom Britanski Savet izrazio je u zvaničnom dopisu koji možete pročitati ovde.
  • Academia je predstavnik škola stranih jezika u Privrednoj komori Srbije, u okviru Sekcije centara stranih jezika srpske Privredne komore.
  • Predavači engleskog jezika su aktivni članovi udruženja ELTA, srpske Asocijacije profesora engleskog jezika.
  • Nastavni kadar u Academiji čine profesori, master profesori i doktorandi sa diplomama Filološkog fakulteta u Beogradu i brojnim specijalizacijama u inostranstvu.

Kontakt formular

  • Želite da se upišete ili saznate više o Academijinim jezičkim programima za predškolce? Kontaktirajte nas popunjavanjem formulara u nastavku:
 

Potvrda i slanje