11. December 2017.

Predškolska akademija – strani jezici za mališane

Kako biste reagovali kad bismo vam rekli da postoji nešto što pomaže da se mozak vašeg deteta razvija brže i bolje, s čim vaš mališan uči kako da rešava probleme, postiže bolje rezultate na testovima, predodređuje ga za bolje plaćene poslove u budućnosti, uči ga empatiji i multikulturalnosti, obezbeđuje mu ulaznicu za život sa više poznanstava i bogatijim iskustvima? Želeli biste to nešto za svoje dete, zar ne?

Deo programa na nemačkom jeziku koji su Academijini predškolci izveli na javnom času

Odgovor je jednostavan: to nešto je učenje stranih jezika od treće godine života. 

POPUST 20% ZA PRIJAVE DO 5. JANUARA. 40% POPUSTA NA DRUGI UPISANI KURS. UPIS NA KURSEVE ČAK 10 STRANIH JEZIKA ZA PREDŠKOLCE JE U TOKU!

Kurseve ENGLESKOG, NEMAČKOG, ITALIJANSKOG, ŠPANSKOG, FRANCUSKOG, RUSKOG, MAĐARSKOG, SLOVAČKOG, KINESKOG I ARAPSKOG jezika za polaznike predškolskog uzrasta kreirali smo sa posebnom pažnjom za prvi kontakt dece sa stranim jezikom.

Popunite prijavu i upišite svog mališana do 5. januara kako bi ostvarili popust od 20%! A ako dete upišete na još jedan jezik, dobijate 40% popusta na drugi kurs.

Deca u predškolskom uzrastu uče strane jezike brže i lakše nego odrasli, a vodeći svetski dečiji psiholozi preporučuju da se s učenjem jednog ili dva strana jezika počne u trećoj godini života.

Petogodišnji Luka, Academijin polaznik od svoje 3. godine, na engleskom prepričava svoj omiljeni film o dinosaurusima

Da mališani bez mešanja s maternjim i s lakoćom usvajaju strane jezike takođe potvrđuju nedavno sprovedene studije Univerziteta Harvard i Kornel. I ne samo to: mozak funkcioniše kao mišić – što ga više vežbate, to je bolji (u studiji se navodi izraz brainbuilding), a učenje novih reči i jezičkih pravila pomaže da “mentalni mišići” rastu i jačaju.

NASTAVA U VRTIĆIMA EXTREME KIDS NA DORĆOLU I BEŽANIJSKOJ KOSI

Uostalom, razloga da vaš mališan uči strane jezike je mnogo, a onaj jedan – zašto ne treba da uči jezike u predškolskom uzrastu – ne postoji.

Kurs traje cele školske godine, 2 puta nedeljno po 45 minuta, sa ukupnim fondom od 70 časova, u skladu s kalendarom rada Ministarstva prosvete.

Nastava se održava u poslepodnevnim terminima, najčešće u periodu između 18h i 20h, prema utvrđenom rasporedu časova.

Kurs se može platiti u celosti uz popust od 15%, ili na 5 mesečnih rata. Pogledajte cenovnik ovde.

Na kraju školske godine, umesto polaganja završnog testa, najmlađi polaznici naučeno gradivo i usvojeno znanje prikazuju na velikoj školskoj priredbi – kliknite ovde da pogledate detalje i delić atmosfere sa svečanog uručivanja diploma u junu 2017. godine.

Za detaljne informacije o kursevima pozovite 063 8305 344 ili pišite na school@academia.rs. 

Nastava se održava na dve lokacije u Beogradu: u vrtićima Extreme Kids na Bežanijskoj Kosi, TC Idea, Partizanske avijacije bb, i na Dorćolu, Venizelosova 21.

 

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

.

Academia, osnovana 1997. godine, jedna je od najvećih i najstarijih privatnih jezičkih škola u Srbiji. O kvalitetu našeg rada svedoče brojne akreditacije i afilijacije.

  • Akreditovani smo od strane Univerziteta u Kembridžu za organizovanje pripremnih Cambridge ESOL ispita
  • Partner smo Britanskog Saveta u Addvantage® programu i njihov preporučeni centar za pohađanje pripremnih kurseva za sticanje Kembridž diploma. Svoje zadovoljstvo našom dugogodišnjom i kvalitetnom saradnjom Britanski Savet izrazio je u zvaničnom dopisu koji možete pročitati ovde.
  • Academia je predstavnik škola stranih jezika u Privrednoj komori Srbije, u okviru Sekcije centara stranih jezika srpske Privredne komore.
  • Predavači engleskog jezika su aktivni članovi udruženja ELTA, srpske Asocijacije profesora engleskog jezika.
  • Nastavni kadar u Academiji čine profesori, master profesori i doktorandi sa diplomama Filološkog fakulteta u Beogradu i brojnim specijalizacijama u inostranstvu.

Specijalno u školskoj 2017/18. godini – 40% POPUSTA NA DRUGI UPISANI KURS

5% POPUSTA ZA STARE ĐAKE*
5% POPUSTA ZA REDOVNO PLAĆANJE DO 15-TOG U MESECU*
10% PORODIČNI POPUST*
15% POPUSTA ZA UPLATU KURSA U CELOSTI*
* Popusti važe samo za polaznike koji redovno izmiruju svoje obaveze. Popusti se mogu kombinovati, ali ukupan odobreni popust ne može biti veći od 15%.

Prijavni formular

  • Želite da se upišete ili saznate više o Academijinim jezičkim programima za decu? Kontaktirajte nas popunjavanjem formulara u nastavku:
 

Potvrda i slanje

 

 

 

!--