Ako ti je za potrebe zapošljavanja ili napredovanja u karijeri potreban sertifikat i validna diploma respektabilne škole o znanju engleskog i nemačkog jezika, na pravom si mestu.

Sve što treba da uradiš je online test znanja na linku koji ti šaljemo nakon primljene uplate. Cena polaganja testa i izdavanja sertifikata je 3.950,00 dinara.

Procedura za dobijanje Academijinog sertifikata u pdf formatu i originala koji šaljemo na naznačenu adresu je sledeća:

  1. Popuni formular u nastavku teksta
  2. Uplati 3.950,00 dinara na račun škole 160-517890-55. Primalac je Academia, Kosovska 28, Beograd 
  3. Nakon primljene uplate poslaćemo ti link sa testom
  4. Rezultate testa i sertifikat u pdf formatu dobijaš u roku od 24h, a original šaljemo poštom u roku od 3 radna dana

Prijavi se za sertifikat engleskog ili nemačkog jezika

Prijava za online sertifikat

 

KLIKNI DOLE DA PREUZMEŠ INSTRUKCIJE ZA PLAĆANJE

O Academiji

Academia, osnovana 1997. godine, jedna je od najvećih i najstarijih privatnih jezičkih škola u Srbiji. O kvalitetu našeg rada svedoče brojne akreditacije i afilijacije.

  • Academia je sertifikovan Kembridž pripremni centar, licenca broj RSPC000084.
  • Academia ima rejting Tier 1 Britanskog saveta u Addvantage® programu (ranije zlatni partner), njihov smo preporučeni centar za pohađanje pripremnih kurseva za sticanje Kembridž diploma. Svoje zadovoljstvo našom dugogodišnjom i kvalitetnom saradnjom Britanski Savet izrazio je u zvaničnom dopisu.
  • Academia je Aptis testing centar.
  • U Privrednoj komori Srbije Academia je regionalni predstavnik škola stranih jezika u okviru Sekcije centara stranih jezika srpske Privredne komore.
  • Nastavni kadar u Academiji čine profesori, master profesori i doktorandi sa diplomama Filološkog fakulteta u Beogradu i brojnim specijalizacijama u inostranstvu.