6. May 2018.

Teen jezička akademija

Tinejdžeri tradicionalno uživaju reputaciju polaznika koje je teško zainteresovati i čiju pažnju nije lako zadržati. Stoga profesori u Academiji ulažu poseban trud pri planiranju i pripremi časa za mlade uzrasta od 13 do 19 godina, u skladu s njihovim interesovanjima.

Tinejdžeri u Academiji pohađaju nastavu engleskog, nemačkog, francuskog, španskog, italijanskog, ruskog, arapskog, grčkog, slovačkog, mađarskog, rumunskog i kineskog jezika.

PRISUSTVUJ JEDNOJ OD ČAK 16 BESPLATNIH JEZIČKIH RADIONICA I POKLANJAMO TI 15% POPUSTA! PONUDA TRAJE DO 13. SEPTEMBRA I UPISOM DOBIJAŠ 15% POPUSTA PA JE MESEČNA RATA SVEGA 2.040 din.

Pripremili smo čak 16 sjajnih radionica – pored francuskog bontona za početnike i nemačkog za predškolski uzrast, pozivamo te da se oprobaš u kineskoj kaligrafiji, naučiš arapske pozdrave ili red reči u nemačkoj rečenici. Za one koji malo bolje stoje s engleskim, predlažemo How to write an email in English, na primer. Klikni ovde da odabereš i prijaviš se za svoju radionicu.

ZA DRUGI UPISANI JEZIK DUPLIRAMO POPUST NA ČAK 30%, ŠTO JE SAMO 1.680 din MESEČNO. PROMOCIJA SE ODNOSI NA ŠKOLU U PANČEVU, ULICA ZMAJ JOVINA 11.

Nastavni metod je izrazito komunikativan i kao takav podstiče motivaciju polaznika da brzo i efikasno usvoje govorne veštine.

Popunite prijavu i upišite svog tinejdžera do 13. septembra kako bi ostvarili popust od 15%! A ako upišete još jedan jezik, dobijate 30% popusta na drugi kurs. Pogledajte cenovnik ovde.

Način prijavljivanja

Da biste obezbedili promotivnu cenu od samo 2.040 dinara tokom cele školske godine, potrebno je popunite Prijavu i da do 20. avgusta uplatite jednu ratu od 2.040 dinara na račun škole Academia 160-517890-55, a kao poziv na broj upišite svoj broj mobilnog telefona.

Uplatnica-predupis-osnovci

Nivoi u nastavi u skladu su sa Zajedničkim evropskim okvirom za jezike (CEFR) – kliknite ovde da pročitate više o Zajedničkom evropskom okviru za jezike i nivoima znanja u Academiji.

Gradivo iz udžbenika renomiranih izdavača poput Longman, Oxford University Press, Cambridge University Press, Hueber kombinuju se s multimedijalnom nastavom i digitalnim materijalima na interaktivnoj tabli, kao i korišćenjem aktuelnih sadržaja preuzetih sa najcenjenijih svetskih portala za učenje stranih jezika.

 

Za naše polaznike obezbedili smo brojne popuste:

Specijalno u školskoj 2019/20. godini – 30% POPUSTA NA DRUGI UPISANI KURS

ISKORISTITE PRILIKU I NAUČITE JOŠ JEDAN JEZIK ZA 1.680 din MESEČNO!

5% POPUSTA ZA STARE ĐAKE*
5% POPUSTA ZA REDOVNO PLAĆANJE DO 15-TOG U MESECU*
10% PORODIČNI POPUST*
15% ZA UPIS U PREDROKU DO 30. JUNA 2019.*
15% POPUSTA ZA UPLATU KURSA U CELOSTI*
* popusti se mogu kombinovati, ali ukupan odobreni popust ne može biti veći od 15%

Cenovnik-teen

Kursevi traju cele školske godine po unapred utvrđenom rasporedu časova i Academijinom školskom kalendaru rada usklađenom sa kalendarom  Ministarstva prosvete Srbije. Polaznici se mogu opredeliti za standardni grupni kurs stranog jezika, ili za pripremni kurs za polaganje međunarodno priznatih Cambridge i Goethe ispita. Pripremni kursevi direktno vode polaznike na ispite za međunarodne diplome, i u školskoj 2018/19. godini svi polaznici koji su se u Academiji pripremali za Cambridge ESOL (FCE, CAE I CPE) i IELTS ispite položili su i dobili međunarodno priznate diplome.

 

Kontakt formular

  • Želite da se upišete ili saznate više o Academijinim jezičkim programima za tinejdžere? Kontaktirajte nas popunjavanjem formulara u nastavku:
 

Potvrda i slanje