Teen jezička akademija

Tinejdžeri tradicionalno uživaju reputaciju polaznika koje je teško zainteresovati i čiju pažnju nije lako zadržati. Stoga profesori u Academiji ulažu poseban trud pri planiranju i pripremi časa za mlade uzrasta od 13 do 19 godina, u skladu s njihovim interesovanjima.

Tinejdžeri u Academiji pohađaju nastavu engleskog, nemačkog, francuskog, španskog, italijanskog, ruskog, arapskog, grčkog, slovačkog, mađarskog, rumunskog i kineskog jezika.

Academia je CEFR škola i svi polaznici po završenom kursu dobijaju dvojezični sertifikat kao važeći dokument sa jasno naznačenim CEFR nivoom.

UPIŠI SE DO KRAJA AVGUSTA I POKLANJAMO TI 10% POPUSTA – MESEČNA RATA SVEGA 2.400 din.

ZA DRUGI UPISANI JEZIK POPUST RASTE NA ČAK 30%, ŠTO JE SAMO 1.890 din MESEČNO. PROMOCIJA SE ODNOSI NA ŠKOLU U PANČEVU, ULICA ZMAJ JOVINA 11.

Tinejdž doba pravo je vreme da se polaže Cambridge ispit – FCE (B2), CAE (C1) ili CPE (C2) – i na taj način stekne međunarodna diploma za ceo život, jer ove diplome ne zastarevaju. Academia je dugogodišnji partner British Council-a koji je svoje zadovoljstvo saradnjom potvrdio u zvaničnom dopisu.

Osnivač Academije Jasmina Sarić u konstruktivnom dijalogu sa Nebojšom Đurićem, rukovodiocem Odeljenja za ispite i engleski jezik u British Council-u.

U prethodnoj školskoj godini svi polaznici koji su u Academiji pohađali pripreme za Cambridge ispite su položili – prolaznost je maksimalnih 100%.

Popuni prijavu i upiši Jezičku akademiju za tinejdžere do kraja avgusta kako bi ostvario popust od 10%! A ako upišeš još jedan jezik, dobijaš 30% popusta na drugi kurs. Pogledaj cenovnik:

Kurs možete platiti na jedan od tri načina:

Plaćanje u totalu, pre kursa (10% popusta)
Semestralno plaćanje, pre semestra (5% popusta)
Mesečno plaćanje (obavezno plaćanje do 10-og u mesecu)
Plaćanje može biti u gotovini ili elektronskim putem, na račun škole 160-517890-55. Primalac je Academia, Kosovska 28, Beograd.

O školi

Academia, osnovana 1997. godine, jedna je od najvećih i najstarijih privatnih jezičkih škola u Srbiji. O kvalitetu našeg rada svedoče brojne akreditacije i afilijacije.

  • Akreditovani smo od strane Univerziteta u Kembridžu za organizovanje pripremnih Cambridge ESOL ispita, licenca broj RSPC000084.
  • Partner smo Britanskog Saveta u Addvantage® programu i njihov preporučeni centar za pohađanje pripremnih kurseva za sticanje Kembridž diploma. Svoje zadovoljstvo našom dugogodišnjom i kvalitetnom saradnjom Britanski Savet izrazio je u zvaničnom dopisu koji možete pročitati ovde.
  • Academia je predstavnik škola stranih jezika u Privrednoj komori Srbije, u okviru Sekcije centara stranih jezika srpske Privredne komore.
  • Predavači engleskog jezika su aktivni članovi udruženja ELTA, srpske Asocijacije profesora engleskog jezika.
  • Nastavni kadar u Academiji čine profesori, master profesori i doktorandi sa diplomama Filološkog fakulteta u Beogradu i brojnim specijalizacijama u inostranstvu.

Način prijavljivanja

Da biste obezbedili promotivnu cenu od samo 2.400 dinara tokom cele školske godine, potrebno je popunite Prijavu i da do 20. avgusta uplatite jednu ratu od 2.400 dinara na račun škole Academia 160-517890-55, a kao poziv na broj upišite svoj broj mobilnog telefona.

 

Kontakt formular

  • Želite da se upišete ili saznate više o Academijinim jezičkim programima za tinejdžere? Kontaktirajte nas popunjavanjem formulara u nastavku:
 

Potvrda i slanje