6. May 2018.

Teen jezička akademija

Tinejdžeri tradicionalno uživaju reputaciju polaznika koje je teško zainteresovati i čiju pažnju nije lako zadržati. Stoga profesori u Academiji ulažu poseban trud pri planiranju i pripremi časa za mlade uzrasta od 13 do 19 godina, u skladu s njihovim interesovanjima.

Tinejdžeri u Academiji pohađaju nastavu engleskog, nemačkog, francuskog, španskog, italijanskog, ruskog, arapskog, grčkog, slovačkog, mađarskog, rumunskog i kineskog jezika.

PREDUPIS TRAJE DO 5. SEPTEMBRA: MESEČNA RATA SVEGA 2.465 din, A ZA DRUGI UPISANI JEZIK SAMO 1.740 din. NASTAVA U CENTRU BEOGRADA I CENTRU PANČEVA.

Nastavni metod je izrazito komunikativan i kao takav podstiče motivaciju polaznika da brzo i efikasno usvoje govorne veštine.

Popunite prijavu i upišite svog tinejdžera do 5. septembra kako bi ostvarili popust od 10%! A ako upišete još jedan jezik, dobijate 40% popusta na drugi kurs. Pogledajte cenovnik ovde.

Nivoi u nastavi u skladu su sa Zajedničkim evropskim okvirom za jezike (CEFR) – kliknite ovde da pročitate više o Zajedničkom evropskom okviru za jezike i nivoima znanja u Academiji.

Gradivo iz udžbenika renomiranih izdavača poput Longman, Oxford University Press, Cambridge University Press, Hueber kombinuju se s multimedijalnom nastavom i digitalnim materijalima na interaktivnoj tabli, kao i korišćenjem aktuelnih sadržaja preuzetih sa najcenjenijih svetskih portala za učenje stranih jezika.

 

Za naše polaznike obezbedili smo brojne popuste:

Specijalno u školskoj 2018/19. godini – 40% POPUSTA NA DRUGI UPISANI KURS

ISKORISTITE PRILIKU I NAUČITE JOŠ JEDAN JEZIK ZA 1.740 din MESEČNO!

5% POPUSTA ZA STARE ĐAKE*
5% POPUSTA ZA REDOVNO PLAĆANJE DO 15-TOG U MESECU*
10% PORODIČNI POPUST*
10% ZA UPIS U PREDROKU DO 5. SEPTEMBRA 2018.*
15% POPUSTA ZA UPLATU KURSA U CELOSTI*
* popusti se mogu kombinovati, ali ukupan odobreni popust ne može biti veći od 15%

 

Kursevi traju cele školske godine po unapred utvrđenom rasporedu časova i Academijinom školskom kalendaru rada usklađenom sa kalendarom  Ministarstva prosvete Srbije. Polaznici se mogu opredeliti za standardni grupni kurs stranog jezika, ili za pripremni kurs za polaganje međunarodno priznatih Cambridge i Goethe ispita. Pripremni kursevi direktno vode polaznike na ispite za međunarodne diplome, i u školskoj 2017/18. godini svi polaznici koji su se u Academiji pripremali za Cambridge ESOL (FCE, CAE I CPE) i IELTS ispite položili su i dobili međunarodno priznate diplome.

Kontakt formular

  • Želite da se upišete ili saznate više o Academijinim jezičkim programima za tinejdžere? Kontaktirajte nas popunjavanjem formulara u nastavku:
 

Potvrda i slanje