Teen jezička akademija

Tinejdžeri tradicionalno uživaju reputaciju polaznika koje je teško zainteresovati i čiju pažnju nije lako zadržati. Stoga profesori u Academiji ulažu poseban trud pri planiranju i pripremi časa za mlade uzrasta od 13 do 19 godina, u skladu s njihovim interesovanjima.

Gradivo iz udžbenika renomiranih izdavača poput Longman, Oxford University Press, Cambridge University Press, Hueber kombinuju se s multimedijalnom nastavom i digitalnim materijalima na interaktivnoj tabli, kao i korišćenjem aktuelnih sadržaja preuzetih sa najcenjenijih svetskih portala za učenje stranih jezika. Nastavni metod je izrazito komunikativan i kao takav podstiče motivaciju polaznika da brzo i efikasno usvoje govorne veštine.

Nivoi u nastavi u skladu su sa Zajedničkim evropskim okvirom za jezike (CEFR) – kliknite ovde da pročitate više o Zajedničkom evropskom okviru za jezike i nivoima znanja u Academiji.

[Best_Wordpress_Gallery id=”14″ gal_title=”Teen Programi”]

 

Za naše polaznike obezbedili smo brojne popuste:

Specijalno u školskoj 2017/18. godini – 40% POPUSTA NA DRUGI UPISANI KURS

ISKORISTITE PRILIKU I NAUČITE JOŠ JEDAN JEZIK ZA 1.620 din MESEČNO!

5% POPUSTA ZA STARE ĐAKE*
5% POPUSTA ZA REDOVNO PLAĆANJE DO 15-TOG U MESECU*
10% PORODIČNI POPUST*
15% POPUSTA ZA UPLATU KURSA U CELOSTI*
* popusti se mogu kombinovati, ali ukupan odobreni popust ne može biti veći od 15%

Cenovnik za kurseve stranih jezika za tinejdžere u školskoj 2017/18.

 

Kursevi traju cele školske godine po unapred utvrđenom rasporedu časova i Academijinom školskom kalendaru rada usklađenom sa kalendarom  Ministarstva prosvete Srbije. Polaznici se mogu opredeliti za standardni grupni kurs stranog jezika, ili za pripremni kurs za polaganje međunarodno priznatih Cambridge i Goethe ispita. Pripremni kursevi direktno vode polaznike na ispite za međunarodne diplome, i u školskoj 2014/15. godini svi polaznici koji su se u Academiji pripremali za Cambridge ESOL (FCE, CAE I CPE) i IELTS ispite položili su i dobili svetski priznate diplome.

Kontakt formular

  • Želite da se upišete ili saznate više o Academijinim jezičkim programima za tinejdžere? Kontaktirajte nas popunjavanjem formulara u nastavku:
 

Potvrda i slanje

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *