5. August 2019.

Iskoristi letnji popust

Upiši kurs stranog jezika sada uz letnji popust od 15%, a uči od septembra.

15 stranih jezika uz popust od 15%

Leto je vreme za odmor i predah od obaveza, i Academia ti želi sjajan provod i mnogo nezaboravnih letnjih trenutaka! A dok puniš baterije tokom letnjih meseci, obezbedi sebi pohađanje nekog od čak 15 stranih jezika u Academiji uz letnji popust od 15%.

U međuvremenu, da ne zapostaviš jezike dok si na odmoru, donosimo ti listu top 6 besplatnih YouTube kanala za učenje i usavršavanje engleskog i nemačkog jezika.

Ova ponuda važi za online nastavu za polaznike iz Srbije i regiona i nastavu u našem centru u Pančevu i traje do 31. avgusta.

Šta dobijaš upisom do 31. avgusta?

Kurs engleskog, nemačkog, ruskog, arapskog, kineskog, španskog, francuskog, mađarskog, grčkog, italijanskog, slovačkog, rumunskog, norveškog, japanskog ili srpskog jezika ZA ODRASLE U STANDARDNOJ ILI MINI GRUPI po mesečnoj ceni od 3.145,00 dinara. Pročitajte sve o Academijinim kursevima stranih jezika u standardnoj grupi (7 do 12 polaznika) i mini grupi (3 do 6 polaznika).

Kurs engleskog, nemačkog, francuskog, španskog, mađarskog ili slovačkog jezika ZA DECU I TINEJDŽERE  po mesečnoj ceni od 2.040,00 dinara. Pročitajte sve o Academijinim kursevima stranih jezika  za decu i tinejdžere.

Kurs engleskog i nemačkog jezika ZA PREDŠKOLCE  po mesečnoj ceni od 1.785,00 dinara. Pročitajte sve o Academijinim kursevima za predškolce i jezičkim vrtićima.

Način prijavljivanja

Da obezbediš promotivnu cenu tokom cele školske godine samo popuni Prijavu i do 13. septembra uplati jednu ratu od 3.145 (odrasli polaznici) ili 2.040 (osnovci i tinejdžeri) ili 1.785 dinara (predškolci) na račun škole Academia 160-517890-55, a kao poziv na broj upiši svoj broj mobilnog telefona.

Prijava na Academijin jezički program

Ukoliko želite da upišete kurs ili saznate više o Academijinim jezičkim programima, popunite prijavni formular a mi ćemo vas pozvati u najkraćem roku.

Vaši podaci

 

Podaci o jezičkom programu