Iskoristi letnji popust

Upiši kurs stranog jezika sada uz letnji popust, a uči od septembra.

15 stranih jezika po promotivnim cenama

Leto je vreme za odmor i predah od obaveza, i Academia ti želi sjajan provod i mnogo nezaboravnih letnjih trenutaka! A dok puniš baterije tokom letnjih meseci, obezbedi sebi pohađanje nekog od čak 15 stranih jezika u Academiji uz letnji popust.

Promotivni popust za predškolce, osnovce, tinejdžere i odrasle polaznike

Saznaj sve o kursevima i pogodnostima predupisa:

JEZIČKA AKADEMIJA ZA PREDŠKOLCE

JEZIČKA AKADEMIJA ZA OSNOVCE

TEEN JEZIČKA AKADEMIJA 

JEZIČKA AKADEMIJA ZA  ODRASLE

 

Academia je CEFR škola i svi polaznici po završenom kursu dobijaju dvojezični sertifikat kao važeći dokument sa jasno naznačenim CEFR nivoom.

U međuvremenu, da ne zapostaviš jezike dok si na odmoru, donosimo ti listu top 6 besplatnih YouTube kanala za učenje i usavršavanje engleskog i nemačkog jezika.

Ova ponuda važi za online nastavu za polaznike iz Srbije i regiona i nastavu u našem centru u Pančevu i traje do 31. avgusta.

Šta dobijaš upisom do 31. avgusta?

Kurs engleskog, nemačkog, ruskog, arapskog, kineskog, španskog, francuskog, mađarskog, grčkog, italijanskog, slovačkog, rumunskog, norveškog, japanskog ili srpskog jezika ZA ODRASLE  po mesečnoj ceni od 3.145,00 dinara. Pročitajte sve o Academijinim kursevima stranih jezika za odrasle.

Kurs engleskog, nemačkog, francuskog, španskog, mađarskog ili slovačkog jezika ZA DECU I TINEJDŽERE  po mesečnoj ceni od 2.400,00 dinara. Pročitajte sve o Academijinim kursevima stranih jezika  za decu i tinejdžere.

Kurs engleskog i nemačkog jezika ZA PREDŠKOLCE  po mesečnoj ceni od 2.300,00 dinara. Pročitajte sve o Academijinim kursevima za predškolce i jezičkim vrtićima.

Način prijavljivanja

Da obezbediš promotivnu cenu tokom cele školske godine samo popuni Prijavu i do 31. avgusta uplati jednu ratu od 3.145 (odrasli polaznici) ili 2.400 (osnovci i tinejdžeri) ili 2.300 dinara (predškolci) na račun škole Academia 160-517890-55, a kao poziv na broj upiši svoj broj mobilnog telefona.

Kurs možete platiti na jedan od tri načina:

Plaćanje u totalu, pre kursa (10% popusta)
Semestralno plaćanje, pre semestra (5% popusta)
Mesečno plaćanje (obavezno plaćanje do 10-og u mesecu)
Plaćanje može biti u gotovini ili elektronskim putem, na račun škole 160-517890-55. Primalac je Academia, Kosovska 28, Beograd.

O školi

Academia, osnovana 1997. godine, jedna je od najvećih i najstarijih privatnih jezičkih škola u Srbiji. O kvalitetu našeg rada svedoče brojne akreditacije i afilijacije.

  • Akreditovani smo od strane Univerziteta u Kembridžu za organizovanje pripremnih Cambridge ESOL ispita, licenca broj RSPC000084.
  • Partner smo Britanskog Saveta u Addvantage® programu i njihov preporučeni centar za pohađanje pripremnih kurseva za sticanje Kembridž diploma. Svoje zadovoljstvo našom dugogodišnjom i kvalitetnom saradnjom Britanski Savet izrazio je u zvaničnom dopisu koji možete pročitati ovde.
  • Academia je predstavnik škola stranih jezika u Privrednoj komori Srbije, u okviru Sekcije centara stranih jezika srpske Privredne komore.
  • Predavači engleskog jezika su aktivni članovi udruženja ELTA, srpske Asocijacije profesora engleskog jezika.
  • Nastavni kadar u Academiji čine profesori, master profesori i doktorandi sa diplomama Filološkog fakulteta u Beogradu i brojnim specijalizacijama u inostranstvu.

Prijava na Academijin jezički program

Ukoliko želite da upišete kurs ili saznate više o Academijinim jezičkim programima, popunite prijavni formular a mi ćemo vas pozvati u najkraćem roku.

SVI ČASOVI ODRŽAVAJU SE ONLINE. Vaši podaci

 

Podaci o jezičkom programu