100-procentna prolaznost naših polaznika na Kembridž i IELTS ispitima

Zahvaljujući Protokolu o saradnji koji je jezička škola Academia potpisala sa predstavnicima grada Pančeva i Britanskim savetom u aprilu 2012. je čak 32 polaznika naše škole besplatno polagalo neki od svetski traženih Kembridž i IELTS ispita: FCEFirst Certificate in English, CAECertificate in Advanced English, CPECertificate of Proficiency in English i IELTSInternational English Language Testing System.

Prolaznost polaznika Akademije na Kembridz ispitima

 

Rekordan upis krunisan je jednim još većim uspehom – SVI POLAZNICI ACADEMIJE KOJI SU IZAŠLI NA CAMBRIDGE ESOL I IELTS ISPITE POLOŽILI SU I STEKLI SVETSKI PRIZNATE KEMBRIDŽ DIPLOME. 100-procentna prolaznost na Kembridž ispitima je pre svega zasluga naših polaznika, ali i najbolja potvrda kvalitetnog rada i nastavnog kadra naše škole. Pripremni Kembridži kursevi se u Academiji s uspehom održavaju već 14 godina.

Za izuzetne rezultate u pripremi polaznika za polaganje Kembridž ispita Academia je dobila prestižno priznanje: postali smo Addvantage partner Britanskog saveta i njihov preporučeni centar za organizovanje pripremnih kurseva za polaganje Kembridž ispita. Dobijeno priznanje, uz činjenicu da smo sertifikovan pripremni ESOL centar Univerziteta u Kembridžu, predstavlja još jednu potvrdu da smo među najboljim školama u Srbiji.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *