24. May 2017.

Online časovi jedan-na-jedan

Academia ima rešenje za tebe, a to je online nastava i pametan način učenja stranih jezika.

Popuni prijavu ili nas pozovi i zakaži svoj individualni čas engleskog, nemačkog, norveškog, arapskog, mađarskog, španskog, kineskog, ruskog, francuskog, italijanskog, rumunskog, grčkog ili slovačkog jezika!

Obaveze na poslu ili u porodici sprečavaju te da pohađaš nastavu u fiksnim terminima? Često putuješ? Ne odgovara ti učenje u grupi? Stanuješ daleko od škole?

Nikakav problem.

Uđi u Academijinu virtuelnu učionicu iz udobnosti svog doma ili kancelarije.

 

 

 

 

 

 

Pogledajte šta Jelena Nedeljković, marketing menadžer iz Beograda, kaže o online časovima nemačkog jezika u Academiji (VIDEO).

.

Academia ima rešenje za tebe, a to je online nastava i pametan način učenja stranih jezika. Popuni prijavu ili nas pozovi i zakaži svoj individualni čas engleskog, nemačkog, norveškog, arapskog, mađarskog, španskog, kineskog, ruskog, francuskog, italijanskog, rumunskog, grčkog ili slovačkog jezika!

KOME SU NAMENJENI ONLINE ČASOVI JEZIKA?

Osobama koje žele da uče samo ono što im koristi u poslu i privatnom životu;

Osobama koje traže da im predavač posveti 100% pažnje;

Osobama koje ne mogu da se uklope u fiksni školski raspored.

.

Uplati svoj paket časova i počni s učenjem odmah! Odobravamo posebne popuste za firme.

 

ŠTA DOBIJAŠ SA ONLINE NASTAVOM JEZIKA?

 1. Individualan pristup i sadržaj časa kreiran prema vašim potrebama – u tu svrhu molimo te da odvojiš nekoliko minuta i popuniš svoj jezički profil
 2. Materijal za čas u svom inboksu
 3. Redovne konsultacije s profesorom i praćenje napretka posle svakog časa
 4. Termine i intenzitet nastave biraš sam

Academia, osnovana 1997. godine, jedna je od najvećih i najstarijih privatnih jezičkih škola u Srbiji. O kvalitetu našeg rada svedoče brojne akreditacije i afilijacije.

Naša škola je Tier 1 partner Britanskog saveta u Addvantage® programu i njihov preporučeni centar za pohađanje pripremnih kurseva za sticanje Kembridž diploma. Prolaznost naših polaznika na Kembridž ispitima je 98%.

Svoje zadovoljstvo dugogodišnjom i kvalitetnom saradnjom sa Academijom Britanski Savet izrazio je u zvaničnom dopisu.

Želite da se upišete ili saznate više o Academijinim jezičkim programima za odrasle polaznike? Kontaktirajte nas popunjavanjem formulara u nastavku:

Želite da se upišete ili saznate više o Academijinim online časovima jezika? Kontaktirajte nas popunjavanjem formulara u nastavku:

   

  Vaši podaci

   

  Podaci o časovima jezika

   

  Potvrda i slanje