4. April 2020.

Online grupni kursevi jezika

Online grupni kursevi engleskog i nemačkog jezika svih nivoa. Academijina virtuelna učionica je Microsoft Teams for Education i Zoom. Zahvaljujući dugogodišnjem partnerstvu, digitalne udžbenike obezbeđuju Oxford University Press, Pearson, Cambridge University Press i Hueber.

Donosimo učionicu u tvoj dom

Sada je pravo vreme da se posvetiš sebi. Nauči ili usavrši engleski i nemački jezik sa Academijinim predavačima.

Sve što ti treba je računar, tablet ili telefon sa internet konekcijom. Nudimo grupne časove engleskog i nemačkog i 1-na-1 individualne časove čak 15 stranih jezika.

Jedina razlika između klasičnih kurseva u školi i online je ta što nastavu pohađaš od kuće.

POPUST 10%  ZA UPIS DO 10. APRILA!

Uđi u virtuelnu Academijinu učionicu, uči jezike i pričaj sa polaznicima iz celog regiona. 

Upisom na Academijine online kurseve dobijaš:

 

Klikni ovde da pročitaš više o samoj organizaciji i načinu prijave na online kurseve.

Po završenom kursu svi polaznici dobijaju Academijin dvojezični sertifikat, na srpskom i engleskom/nemačkom jeziku.

Ukratko o Academijinim online kursevima u grupi:

 • Trajanje kursa: od 13. aprila do 24. jula (4 meseca)
 • Tempo rada: 2 x nedeljno po 90 minuta
 • Ukupan fond časova: 64 
 • Po završenom kursu svi polaznici dobijaju dvojezičan sertifikat
 • 6 – 8 polaznika u grupi
 • Termini u poslepodnevnim i večernjim satima, a na zahtev većine polaznika u grupi pre podne i vikendom.

Pre početka nastave organizujemo besplatne online konsultacije radi upoznavanja, pitanja u vezi sa nastavom i korišćenjem aplikacija.

 

Cena

 • Cena za upis do 10. aprila: 10.800,00 dinara plativih u 4 mesečne rate od 2.700,00 dinara.
 • Dodatnih 10% za uplatu školarine u celosti do 10.4.: 9.720,00 dinara.
 • Cena posle 10. aprila: 12.000,00 dinara plativih u 4 mesečne rate od 3.000,00 dinara.
 • Dodatnih 10% za uplatu školarine u celosti posle 10. aprila: 10.800,00 dinara.

Upis

Da biste obezbedili promotivnu cenu, pristup digitalnim udžbenicima i besplatno korišćenje Microsoft Office paketa potrebno je popunite Prijavu  i da do 10. aprila uplatite jednu ratu od 2.700 dinara na račun škole Academia 160-517890-55. Kao poziv na broj upišite svoj broj mobilnog telefona.

Kako izgleda grupna online nastava?

Microsoft Teams for Education

Potrebno je da sa Google Play store ili App Store skineš aplikaciju Microsoft Teams i uloguješ se sa mejlom i lozinkom koju ćemo ti poslati. Odatle jednostavno klikneš na Join Meeting i u našoj si virtuelnoj učionici, zajedno sa ostalim polaznicima. Nastavni materijali su već na platformi, a neki od Academijinih partnera kao što je Pearson, Hueber i Oxford University Press daju svakom polazniku besplatan potpun ili delimičan pristup svojim digitalnim izdanjima.

Zoom

Predavač ti šalje link. Klikom na njega dobijaš Zoom fajl koji treba da sačuvaš i potom pokreneš i to je sve. Od tada pa na dalje dovoljno je da se klikne na link koji za svaki čas posebno šalje predavač, i u učionici si.

 

Kursevi traju 4 meseca. Grupe broje od 6 do 8 polaznika, a nastava se odvija online dva puta nedeljno po 90 minuta. Termini su najčešće u poslepodnevnim i večernjim satima, a na zahtev većine polaznika u grupi, pre podne i vikendom.

Popunite prijavu na dnu stranice i upišite se do 10. aprila kako bi ostvarili popust. 

ZA PRIJAVE DO 10. APRILA SAMO 2.700 DIN MESEČNO!

O Academiji

Academia, osnovana 1997. godine, jedna je od najvećih i najstarijih privatnih jezičkih škola u Srbiji. O kvalitetu našeg rada svedoče brojne akreditacije i afilijacije.

 • Academia je sertifikovan Kembridž pripremni centar, licenca broj RSPC000084.
 • Academia ima rejting Tier 1 Britanskog saveta u Addvantage® programu (ranije zlatni partner), njihov smo preporučeni centar za pohađanje pripremnih kurseva za sticanje Kembridž diploma. Svoje zadovoljstvo našom dugogodišnjom i kvalitetnom saradnjom Britanski Savet izrazio je u zvaničnom dopisu.
 • Academia je Aptis testing centar.
 • U Privrednoj komori Srbije Academia je regionalni predstavnik škola stranih jezika u okviru Sekcije centara stranih jezika srpske Privredne komore.
 • Nastavni kadar u Academiji čine profesori, master profesori i doktorandi sa diplomama Filološkog fakulteta u Beogradu i brojnim specijalizacijama u inostranstvu.

Online grupni kursevi engleskog i nemačkog jezika

Academijinu virtuelnu učionicu čine platforme Microsoft Teams for Education i Zoom. Potrebno je da sa Google Play store ili App Store skineš aplikaciju Microsoft Teams i uloguješ se sa mejlom i lozinkom koju ćemo ti poslati. Odatle jednostavno klikneš na Join Meeting i u našoj si virtuelnoj učionici, zajedno sa ostalim polaznicima. Zoom je još jednostavniji - prostim klikom na link koji ćemo ti poslati bićeš pozvan da sačuvaš i otvoriš mali fajl. Nakon toga si odmah u viertelnoj učionici.
Pored fleksibilnosti i komfora učenja iz sopstvenog doma ili kancelarije, dobijaš besplatan pristup digitalnim udžbenicima Oxford University Press-a, Pearson-a i Hueber-a, kao i Microsoft Office paketu.
Da. Snimili smo kratko video uputstvo koje ćemo i poslati zajedno sa mejlom i šifrom za prijavljivanje. I to nije sve - pre početka nastave organizujemo sastanak svih polaznika iz razreda radi upoznavanja i odgovora na pitanja u vezi sa virtuelnom učionicom.
Svi naši online polaznici dobijaju besplatan pristup Microsoft Office paketu u koji spada Teams, Outlook, Word, Excel i još mnogo toga. Korišćenje paket je online sa mejlom i šifrom koji ti mi šaljemo.
Kroz partnerstvo sa najpoznatijim svetskim izdavačima Oxford University Press, Pearson i Hueber kreirali smo nastavni program koji pokriva sve aspekte učenja, baš kao i u klasičnoj učionici. Digitalni materijali su interaktivni, moderni i zanimljivi, a saradnja sa predavačem i ostalim polaznicima u virtuelnoj učionici je face-to-face. Zbog maksimalne efikasnosti učenja smanjili smo maksimalan broj polaznika na 8.
Ovo je vrlo važno pitanje, jer pravilno okruženje može biti presudan , onaj make or break momenat u motivaciji polaznika. Nastava ne sme biti ni preteška tako da je nemoguće pratiti, a ni prelaka, da je sve jasno i poznato. Optimalno je da sadržaj časa bude na nešto višem nivou nego što je trenutno znanje; dakle, da svako na času nauči nešto novo, ali da količina novog gradiva ne bude preobimna. Svi polaznici koji nemaju prethodno znanje upisuju nivo A1 - početni. Polaznici koji su ranije učili polagaće ulazni test i na osnovu njega biće raspoređeni u odgovarajuće grupe.
Kursevi traju 4 meseca, a nastava se održava dva puta nedeljno po dvočas (90 minuta). Ukupan fond časova je 64. Prolećni kurs počinje 13. aprila i završava se 24. jula.
Svim zainteresovanim polaznicima starijim od 16 godina.
Da. Kurs možete platiti u celosti uz 10% popusta ili na 4 jednake mesečne rate.
Najkasnije tri dana pre početka nastave polaznicima šaljemo pristupne kredencijale - mejl i šifru.
Sertifikat je dvojezičan, na srpskom i na jeziku koji učiš. Na taj način može da se koristi u zemlji i u inostranstvu.
Da. Individualni časovi omogućavaju brži napredak jer se sadržaj časa kreira prema potrebama polaznika, a i pažnja proedvača je 100% na tebi. Časovi 1-na-1 mogu se uzimati kao dopuna grupnih časova ili kao poseban kurs.

Imaš pitanje? Mi imamo odgovor!

 

 

 

 

!--