4. April 2020.

Online grupni kursevi jezika

Online grupni kursevi engleskog, nemačkog i još 12 stranih jezika svih nivoa.

Sada je pravo vreme da se posvetiš sebi. Nauči ili usavrši engleski, nemački i još 12 stranih jezika sa Academijinim predavačima.

Sve što ti treba je računar, tablet ili telefon sa internet konekcijom. Nudimo grupne časove sa najmanje 3 i najviše 6 polaznika, ili 1-na-1 individualne časove čak 15 stranih jezika.

Jedina razlika između klasičnih kurseva u školi i online je ta što nastavu pohađaš od kuće.

POPUST 20%  ZA UPIS DO 5. OKTOBRA!

Sa nama nema dosadnih časova, jer jezici su naša strast, a ne posao. 

Po završenom kursu svi polaznici dobijaju Academijin dvojezični sertifikat, na srpskom i engleskom/nemačkom jeziku.

Ukratko o Academijinim online kursevima u grupi:

 • Trajanje kursa: od 10. oktobra do 20. februara (4 meseca, sa uračunatom novogodišnjom pauzom )
 • Tempo rada: 2 x nedeljno po 90 minuta
 • Ukupan fond časova: 64 
 • Po završenom kursu svi polaznici dobijaju dvojezičan sertifikat
 • 3 – 6 polaznika u grupi
 • Termini u poslepodnevnim i večernjim satima, a na zahtev većine polaznika u grupi pre podne i vikendom.

Pre početka nastave organizujemo besplatne online konsultacije radi upoznavanja, pitanja u vezi sa nastavom i korišćenjem aplikacija.

Cena

 • Cena za upis do 5. oktobra: 19.200,00 dinara plativih u 4 mesečne rate od 4.800,00 dinara.
 • Dodatnih 10% za uplatu školarine u celosti do 5. oktobra: 17.280,00 dinara.
 • Cena posle 5. oktobra: 24.000,00 dinara plativih u 4 mesečne rate od 6.000,00 dinara.
 • Dodatnih 10% za uplatu školarine u celosti posle 5. oktobra: 21.600,00 dinara.

Upis

Da bi obezbedili promotivnu cenu potrebno je popunite Prijavu  i da do 5. oktobra uplatite:

 • celokupan iznos od 17.280 dinara ili
 • jednu ratu od 4.800 dinara

na račun škole Academia 160-517890-55. Kao poziv na broj upišite svoj broj mobilnog telefona.

Kako izgleda grupna online nastava?

Kursevi traju 4 meseca. Grupe broje od 3 do 6 polaznika, a nastava se odvija online dva puta nedeljno po 90 minuta. Termini su najčešće u poslepodnevnim i večernjim satima, a na zahtev većine polaznika u grupi, pre podne i vikendom.

Popunite prijavu na dnu stranice i upišite se do 5. oktobra kako bi ostvarili popust. 

O Academiji

Academia, osnovana 1997. godine, jedna je od najvećih i najstarijih privatnih jezičkih škola u Srbiji. O kvalitetu našeg rada svedoče brojne akreditacije i afilijacije.

 • Academia je sertifikovan Kembridž pripremni centar, licenca broj RSPC000084.
 • Academia je partner Britanskog saveta u Addvantage® programu, njihov smo preporučeni centar za pohađanje pripremnih kurseva za sticanje Kembridž diploma. Svoje zadovoljstvo našom dugogodišnjom i kvalitetnom saradnjom Britanski Savet izrazio je u zvaničnom dopisu.
 • Academia je Aptis testing centar.
 • Na Google su nas polaznici ocenili čistom peticom.
 • U Privrednoj komori Srbije Academia je regionalni predstavnik škola stranih jezika u okviru Sekcije centara stranih jezika srpske Privredne komore.
 • Nastavni kadar u Academiji čine profesori, master profesori i doktorandi sa diplomama Filološkog fakulteta u Beogradu i brojnim specijalizacijama u inostranstvu.

Online grupni kursevi engleskog i nemačkog jezika

Tokom višegodišnjeg iskustva u organizovanju online časova, Academijini polaznici su najviše voleli najjednostavnija rešenja, pa smo koristili video pozive na Viber-u i WhatsApp-u. U dogovoru sa grupom, koristimo Skype, Zoom i Google Chat aplikacije
Pored fleksibilnosti i komfora učenja iz sopstvenog doma ili kancelarije, dobijaš udžbenike Oxford University Press-a, Pearson-a i Hueber-a u elektronskom izdanju.
Kroz partnerstvo sa najpoznatijim svetskim izdavačima Oxford University Press, Pearson i Hueber kreirali smo nastavni program koji pokriva sve aspekte učenja, baš kao i u klasičnoj učionici. Digitalni materijali su interaktivni, moderni i zanimljivi, a saradnja sa predavačem i ostalim polaznicima u virtuelnoj učionici je face-to-face. Zbog maksimalne efikasnosti učenja smanjili smo maksimalan broj polaznika na 6.
Ovo je vrlo važno pitanje, jer pravilno okruženje može biti presudan , onaj make or break momenat u motivaciji polaznika. Nastava ne sme biti ni preteška tako da je nemoguće pratiti, a ni prelaka, da je sve jasno i poznato. Optimalno je da sadržaj časa bude na nešto višem nivou nego što je trenutno znanje; dakle, da svako na času nauči nešto novo, ali da količina novog gradiva ne bude preobimna. Svi polaznici koji nemaju prethodno znanje upisuju nivo A1 - početni. Polaznici koji su ranije učili polagaće ulazni test i na osnovu njega biće raspoređeni u odgovarajuće grupe.
Kursevi traju 4 meseca, a nastava se održava dva puta nedeljno po dvočas (90 minuta). Ukupan fond časova je 64. Jesenji kurs počinje 10. oktobra i završava se 20. februara, sa pauzom od 10 dana za Novogodišnje i Božićne parznike.
Svim zainteresovanim polaznicima starijim od 16 godina.
Da. Kurs možete platiti u celosti uz 10% popusta ili na 4 jednake mesečne rate.
Sertifikat je dvojezičan, na srpskom i na jeziku koji učiš. Na taj način može da se koristi u zemlji i u inostranstvu.
Da. Individualni časovi omogućavaju brži napredak jer se sadržaj časa kreira prema potrebama polaznika, a i pažnja proedvača je 100% na tebi. Časovi 1-na-1 mogu se uzimati kao dopuna grupnih časova ili kao poseban kurs.

Imaš pitanje? Mi imamo odgovor!

 

!--