15. March 2022.

Online kursevi stranih jezika za odrasle

INDIVIDUALNI ČASOVI

Časovi 16 stranih jezika 1-na-1 sa predavačem.

Svaki čas traje 60 minuta u terminu koji dogovorite sa predavačem. Sadržaj časa je potpuno prilagođen vama – jedinom polazniku – i usmeren je na postizanje vašeg cilja. Najbrži način da savladate jezik.

ONLINE SERTIFIKAT

Uradi online test engleskog, nemačkog, španskog, italijanskog ili ruskog jezika online, i dobijaš validan dvojezičan sertifikat mejlom za 24h, a original poštom u roku od 3 radna dana. Sertifikat nosi jasno istaknut nivo u skladu sa CEFR (A1-C2).

Academia je sertifikovan Kembridž pripremni centar, licenca RSPC000084.

MINI GRUPE

Kursevi 16 jezika u grupi sa 4 do 6 polaznika.

Časovi traju 90 minuta i održavaju se dva puta nedeljno. Učenje u mini grupi idealno je ako želite veći individualni pristup i brže napredovanje.

Manji broj polaznika znači da profesor ima više vremena za tvoja pitanja i potrebe.

ENGLESKI IZAZOV

Svakodnevno tokom 30 dana u inbox dobijaš kratke, slikovito objašnjene lekcije potkrepljene primerima.

Sva objašnjenja su na srpskom, a rezultate dobijaš odmah. 

Na kraju izazova polaznici dobijaju zvaničan sertifikat.

IELTS PROBNI TEST

IELTS online probni test je efikasan alat za određivanje aktuelne spremnosti kandidata da na IELTS ispitu dobiju željenu ocenu.

Nakon urađenog probnog testa kandidatima smo u stanju da kažemo koju bi ocenu (band score) dobili da tog trenutka izađu na pravi IELTS ispit.

MAĐARSKI JEZIK

Prema zakonu Mađarske od 1.januara 2011. godine, naši građani mogu aplicirati za dobijanje mađarskog državljanstva i EU pasoša.

Grupni kurs mađarskog traje 4 meseca (64 časa), a za postizanje istog cilja dovoljno je 32 individualna časa koje možeš pohađati u školi ili online.

O školi

Academia, osnovana 1997. godine, jedna je od najvećih i najstarijih privatnih jezičkih škola u Srbiji. O kvalitetu našeg rada svedoče brojne akreditacije i afilijacije.

  • Akreditovani smo od strane Univerziteta u Kembridžu za organizovanje pripremnih Cambridge ESOL ispita, licenca broj RSPC000084.
  • Partner smo Britanskog Saveta u Addvantage® programu i njihov preporučeni centar za pohađanje pripremnih kurseva za sticanje Kembridž diploma. Svoje zadovoljstvo našom dugogodišnjom i kvalitetnom saradnjom Britanski Savet izrazio je u zvaničnom dopisu koji možete pročitati ovde.
  • Academia je predstavnik škola stranih jezika u Privrednoj komori Srbije, u okviru Sekcije centara stranih jezika srpske Privredne komore.
  • Predavači engleskog jezika su aktivni članovi udruženja ELTA, srpske Asocijacije profesora engleskog jezika.
  • Nastavni kadar u Academiji čine profesori, master profesori i doktorandi sa diplomama Filološkog fakulteta u Beogradu i brojnim specijalizacijama u inostranstvu.

SVI ČASOVI ODRŽAVAJU SE ONLINE. Vaši podaci

 

Podaci o jezičkom programu

 

!--