IELTS Probni ispit

IELTS probni test

IELTS online probni test je efikasno sredstvo za određivanje spremnosti kandidata da na IELTS ispitu dobiju željenu ocenu.

Nakon urađenog testa dobićeš iskazan IELTS score sa analizom rezultata i preporukama iskusnih predavača.

Pomoći ćemo ti da jasno sagledaš svoju poziciju, izbegneš greške i planiraš dalje pripreme i sam izlazak na ispit.

 

IELTS probni test sastoji se iz 4 dela: Reading, Listening, Writing, Speaking. Možeš odabrati deo po nahođenju ili ceo test po sniženoj ceni od 3.800 dinara.

Prijava

Popuni PrijavuPrijavu i uplati odabrani deo testa ili ceo ispit. Novac se uplaćuje na račun škole 160-517890-55, a kao poziv na broj upiši svoj broj telefona. Primalac je Academia, Kosovska 28, Beograd.

Nakon primljene uplate poslaćemo ti link sa testom. Rezultati stižu direktno Academijinim predavačima koji ih analiziraju, procenjuju i u roku od 48 sati šalju IELTS ocenu (band score), kao i detaljan feedback i preporuke.

Uplatnica IELTS 1

Tokom 23 godine koliko radimo sa IELTS kandidatima shvatili smo da je kvalitetan i precizan feedback predavača koji znaju sve o IELTS ispitu najvažnija smernica polaznicima. Dešava se da čak i kandidati sa vrlo visokim nivoom znanja nisu upoznati sa tim šta se od njih traži na testu, pa je ocena koju dobiju često niža od njihovog pravog znanja. Format IELTS-a je poseban, a naši profesori su tu da ti pomognu.

Uradi test i saznaj koje su tvoje snage, a koje oblasti moraš da unaprediš. Sa nama je tvoj željeni IELTS band score na dohvat ruke.

Reading – 500 din

Sastoji se iz dva dela: Reading Task-a i Language Production. Reading Task ima dva teksta i ukupno 17 pitanja, a na toliko treba dati odgovore i u okviru Language Production dela. Vremenski okvir za izradu oba dela je 45 minuta.

U roku od 48h posle primljenih rezultata dobićeš email od nas sa detaljnom analizom, preporukama i odgovarajućim IELTS band score.

Listening  – 500 din

Čućeš dva snimka. Section 1 je dijalog između dve osobe na svakodnevne teme, dok je Section 2 akademski monolog.

  • Svaki snimak treba da čuješ SAMO JEDNOM
  • PRE nego što počneš sa slušanjem, pročitaj pitanja
  • Odgovaraj na pitanja TOKOM slušanja snimaka
  • Na kraju svakog snimka imaš 30 sekundi da proveriš svoje odgovore

Nakon 48h od momenta kad pošalješ odgovore poslaćemo ti rezultate i i korespondirajući IELTS score.

Academic/General Writing – 1.000 din

Test pisanja traje 60 minuta u roku kojih treba da napišeš dva sastava. Za Task 1 traži se najmanje 150 reči (gledaj da napišeš 170-ak), a za Task 2 bar 250 (ciljaj 270-ak reči).

Academijini predavači imaju ogromno iskustvo u analizi i proceni IELTS Writing formata. Opet u roku od 48h dobićeš detaljnu analizu tvojih sastava i odgovarajući band score. Analiza će obuhvatiti precizne i specifične preporuke na osnovu tvog rada, od toga kako da napišeš odličan uvod, koliko je pasusa neophodno, koje linking devices da koristiš, da li i kada da daš svoje mišljenje i još mnogo toga.

Speaking – 2.500 din

Mock IELTS Speaking Test će precizno otkriti gde leži tvoja snaga i koje oblasti zahtevaju dodatnu vežbu. Naši profesori će simulirati IELTS Speaking Exam u trajanju od 11 do 14 minuta, a nakon testa obaviće s tobom konsultacije u trajanju do 15 minuta. Ovakva praksa je neprocenjiva za uspeh na IELTS-u.