O nama

Akademija, osnovana 1997. godine, jedna je od najvećih i najstarijih privatnih jezičkih škola u Srbiji. O kvalitetu našeg rada svedoče brojne akreditacije i afilijacije. Škola se nalazi u centru Pančeva u zgradi od oko 200m2 i raspolaže sa 6 moderno opremljenim učionicama. Nastava se izvodi u klasičnim kabinetima i u medijateci sa interaktivnom tablom.

Naš tim profesora

  • Akreditovani smo od strane Univerziteta u Kembridžu za organizovanje pripremnih Cambridge ESOL ispita
  • Partner smo Britanskog Saveta u Addvantage® programu i njihov preporučeni centar za pohađanje pripremnih kurseva za sticanje Kembridž diploma. Svoje zadovoljstvo našom dugogodišnjom i kvalitetnom saradnjom Britanski Savet izrazio je u zvaničnom dopisu koji možete pročitati ovde.
  • Akademija je predstavnik škola stranih jezika u Privrednoj komori Srbije, u okviru Sekcije centara stranih jezika srpske Privredne komore.
  • Predavači engleskog jezika su aktivni članovi udruženja ELTA, srpske Asocijacije profesora engleskog jezika.
  • Nastavni kadar u Akademiji čine profesori, master profesori i doktorandi sa diplomama Filološkog fakulteta u Beogradu i brojnim specijalizacijama u inostranstvu.

U svoje zadovoljne klijante ubrajamo nekoliko hiljada zadovoljnih polaznika kao i brojne kompanije i institucije poput Vlade Autonomne Pokrajine Vojvodine, Nacionalne službe za zapošljavanje, Gradske uprave Pančevo, Rafinerije Pančevo, Dunav osiguranje, Societe Generale banke, ProCredit banke, Zdravstvenog centra Južni Banat, JKP Zelenilo i mnoge druge. 

Nastava se već gotovo dve decenije organizuje u posebno građenom aneksu zgrade koja ima mnoge istorijske i kulturne veze s književnošću i lingvistikom: naime, u njoj je živeo Miloš Crnjanski, velikan sprske književnosti koji je govorio čak 8 stranih jezika. Stari Pančevci pamte vreme kada se u Zmaj Jovinoj 11 nalazio samostan opatica reda Franje Asiškog koje su tu držale časove nemačkog jezika.