Besplatno polaganje Kembridž ispita za Pančevce

Pančevci imaju razlog da se raduju: gradonačelnik Pančeva uputio je Javni poziv zainteresovanima za učešće u Programu saradnje grada Pančeva i Britanskog saveta u vezi sa pokrivanjem troškova polaganja međunarodno priznatih ispita engleskog jezika koje organizuje i administrira Britanski savet u Beogradu. Cena tih ispita inače se kreće od 16.300din (FCE) do 23.800din (ILEC).

Srdačan susret Tonija O Brajena, direktora Britanskog saveta Srbije i Jasmine Sarić, vlasnice Academije
Srdačan susret Tonija O Brajena, direktora Britanskog saveta Srbije i Jasmine Sarić, vlasnice Academije

Academia, kao potpisnica Memoranduma o saradnji sa gradom Pančevom i Britanskim Savetom iz 2011. godine svesrdno podržava ovaj Program i u tom smislu dodatno odobrava  popust od 20% na cenu pripremnog kursa za polaganje IELTS-a ili Kembridž ispita svim kandidatima starijim od 16 godina koji se upišu u oktobru.

Konkretno, zainteresovani građani naše opštine imaju mogućnost da besplatno polažu IELTS ili Kembridž ispite (najpopularniji su FCE, CAE i CPE), neophodne za diplomske i postdiplomske studije ili razvijanje karijere u inostranstvu. Jedan od uslova za konkurisanje je preporuka profesora engleskog jezika potencijalnim učesnicima, a Academia kao potpisnica Memoranduma o saradnji u mogućnosti je da ih izdaje svojim polaznicima. O načinu dobijanja odgovarajuće preporuke možete se obavestiti u upravi škole Academia.

Studio Academia, kao Addvantage partner Britanskog saveta, organizuje pripremne kurseve za polaganje Kembridž ispita već 16 godina, a samo u 2012/13. godini pripremne kurseve pohađalo je više od 50 polaznika. Ukupna prolaznost polaznika Academije na Kembridž ispitima je gotovo 98%, zbog čega smo stekli zvanjesertifikovanog pripremnog centra Univerziteta u Kembridžu i postali institucionalni partner Britanskog saveta u Addvantage programu.

Za detaljnije informacije o tome kako da se pripremite i konkurišete za besplatno polaganje Kembridž ispita pozovite 013/300-925 ili pišite na info@academia.rs.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *