Javni poziv za besplatno polaganje međunarodno priznatih ispita engleskog jezika

Academia potpisala protokol o saradnji sa gradom Pančevom i Britanskim savetom

Zahvaljujući protokolu o saradnji koji je u sredu, 7. septembra 2011. godine direktorka Academije, Jasmina Sarić, potpisala sa predstavnicima grada Pančeva i Britanskog saveta, polaznici Academije ubuduće će imati prilike da konkurišu za besplatno polaganje Kembridž ispita. Pored toga, Academia će obezbediti popust od 20% na cenu pripremnog kursa svim kandidatima kojima budu odobrena sredstva za polaganje Kembridž ispita.

Jasmina Saric i Marko Ilic iz Britanskog saveta na potpisivanju protokola o saradnji

U zgradi Gradske uprave grada Pančeva održana je konferencija za medije povodom početka realizacije programa saradnje grada Pančeva i Britanskog saveta u oblasti stručnog usavršavanja za 2011. godinu, koji se odnosi na pokrivanje troškova polaganja međunarodno priznatih ispita iz engleskog jezika, stručnih ispita i kvalifikacija, a koje organizuje i administrira Britanski savet u Beogradu. Na konferenciji su govorili Tanja Lukić, članica Gradskog veća grada Pančeva zadužena za područje rada i zapošljavanja i Marko Ilić, predstavnik Britanskog saveta.

Govoreći o značaju polaganja ovih ispita, posebno prilikom zapošljavanja, Tanja Lukić je pozvala zainteresovane građane da iskoriste ovu priliku i da se u što većem broju odazovu Javnom pozivu, jer sticanje dodatnih stručnih kvalifikacija svim nezaposlenim licima donosi veću konkurentnost na tržištu rada i mogućnost lakšeg pronalaska zaposlenja.

Studio Academia, kao Addvantage partner Britanskog saveta, organizuje pripremne kurseve za polaganje Kembridž ispita već 14 godina, a samo u 2010. godini pripremne kurseve u toj školi pohađalo je više od 60 polaznika. Prolaznost polaznika Academije na Kembridž ispitima je gotovo 100%, zbog čega je ta škola stekla zvanje sertifikovanog pripremnog centra Univerziteta u Kembridžu i postala institucionalni partner Britanskog saveta u Addvantage program. Za detaljnije informacije o tome kako da konkurišete za besplatno polaganje Kembridž ispita pozovite 013/300-925 ili pišite na info@academia.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *