Letnji kamp engleskog za mlade od 13 do 17 godina na Malti

Zašto Malta?

Savršena kombinacija učenja engleskog u internacionalnim razredima i letovanja na sunčanom mediteranskom ostrvu. Jasna i kontrolisana struktura dana + 24/7 nadzor. Nastava u prepodnevnim časovima, poslepodnevne aktivnosti na plaži, i zabava uveče koju organizuje koledž. Na Malti, nekadašnjoj britanskoj koloniji, engleski uticaj je svuda primetan: engleski je službeni jezik pored malteškog, vozi se levom stranom, a obrazovni sistem je modelovan na britanskom i vrlo visoko ocenjen od strane Saveta Evrope.

Škola na Malti

Koledž NSTS na Malti osnovan je pre 67 godina od strane Univerziteta, i od tada neprestano organizuje kurseve engleskog jezika za non-speakers. NSTS je ponosna škola osnivač FELTOM-a, malteške federacije škola engleskog jezika, čijih standarda sve škole članice moraju da se pridržavaju.

 

Boravak od 2 do 8 nedelja

Polasci su svakog vikenda od 1o.6. do 3.9.

2o prepodnevnih časova

Smeštaj u školskom internatu u višekrevetnim sobama sa punim pansionom

Aktivnosti: 5 poslepodnevnih, 5 večernjih i 1 celodnevna ekskurzija nedeljno

Opcije programa i cene

Cena dvonedeljnog kampa  je 1.470 evra za 2 nedelje.

  • Vannastavne aktivnosti su spektakularne, od obilazaka plaža do upoznavanja znamenitosti Malte – 5 puta nedeljno popodnevne aktivnosti, 1 ekskurzija nedeljno, 6 večernjih aktivnosti tokom nedelje… sve vreme, dakle 24/7 tinejdžere prate koordinatori programa.
  • Smeštaj je u školskom internatu na bazi punih pansiona, u 4- i 5-krevetnim sobama sa kupatilom, a ako se opredelite za smeštaj u malteškoj porodici program je nešto skuplji.
  • Aerodromski transferi su uključeni u cenu, i predstavnik škole svakog učenika čeka na aerodromu i takodje u povratku odvozi do aerodroma.U periodu od  10. juna – 3. septembra cena za 2 nedelje je 1395+75 EUR, svaka dodatna nedelja je 655 EUR. Registracija od 75 EUR plaća se jednokratno na ukupnu cenu, bez obzira na odabran broj nedelja.
  • Avio karta se dodatno plaća i zavisi od trenutka kupovine. Iz Beograda je planiran WIZZ AIR, a iz Niša leti RyanAIR. Postoje i druge opcije sa presedanjem koje su skuplje. Karte u principu na ovim kompanijama nisu skupe s obzirom da se radi o low-cost kompanijama.

U cenu je uključeno: 20 prepodnevnih časova engleskog jezika nedeljno, 5 poslepodnevnih i 5 večernjih aktivnosti dnevno, 1 celodnevna ekskurzija nedeljno, smeštaj u školskom internatu u 4- ili 5-krevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom,  pun pansion, dolazni i odlazni aerodromski transferi, 24-časovni nadzor NSTS osoblja.

BONUS: U slučaju porodičnog letovanja na Malti, moguće je da se deci uplati samo kurs engleskog i aktivnosti – bez smeštaja i hrane. U tom slučaju cena dvonedeljnog paketa iznosi samo 602 EUR.

Prijavite se za letnji kamp engleskog na Malti ili zakažite konsultacije:

Moji podaci

 

Želim da:

 

Potvrda i slanje