27. November 2021.

Letnji kamp engleskog jezika za tinejdžere na Malti

 

 

Zašto Malta?

.

Savršena kombinacija učenja engleskog u internacionalnim razredima i letovanja na sunčanom mediteranskom ostrvu. Jasna i kontrolisana struktura dana + 24/7 nadzor. Nastava u prepodnevnim časovima, poslepodnevne aktivnosti na plaži, i zabava uveče koju organizuje koledž. Na Malti, nekadašnjoj britanskoj koloniji, engleski uticaj je svuda primetan: engleski je službeni jezik pored malteškog, vozi se levom stranom, a obrazovni sistem je modelovan na britanskom i vrlo visoko ocenjen od strane Saveta Evrope.

.

.

Zašto Academia?

 

Academia je registrovani agent škole NSTS Malta.

To konkretno znači da smo lično obišli školu i do detalja upoznati s programima i uslugama. Školarine i cene ostalih usluga ne uvećavamo, transparentne su i ne postoje skriveni troškovi. Kada sarađuju s nama, naši klijenti direktno sarađuju sa odabranim školama i koledžima.

Vlasnica i osnivač Academije Jasmina Sarić ima 20+ godina iskustva u organizovanju obrazovnih i jezičkih putovanja, kao i izvanrednu saradnju sa eminentnim koledžima u Velikoj Britaniji, Americi, Malti i Kipru, i jezičkim školama u Nemačkoj, Austriji, Italiji, Španiji i Rusiji.

Vođena željom da polaznicima pruži najkvalitetniju uslugu Jasmina je 2000. godine u Kon Tikiju, tada najvećoj turističkoj organizaciji na Balkanu, osnovala i sledećih 10 godina uspešno vodila Odeljenje obrazovnog turizma.

Jasmina se u 2010. godini pridružila timu Prodirekta kao direktor edukativnih programa. Njeno iskustvo je dragoceno za dalji razvoj edukativnih programa te kompanije: u periodu Jasmininog rada u Prodirektu osnovana je regionalna jezička mreža Verbalisti koja je za kratko vreme stekla ogromnu popularnost i sklopljeni su vredni ugovori sa vodećim svetskim koledžima.

Tokom 2005. i 2006. godine Jasmina je prošla obuku za školskog inspektora pri EAQUALS-u, panevropskom udruženju kvalitetnih jezičkih škola, koje je osnovano pod okriljem Saveta Evrope radi standardizacije i kontrole kvaliteta jezičkog obrazovanja. Ova edukacija sprovedena je u nekoliko modula, pri čemu je svaki modul implementiran u nekom od renomiranih jezičkih centara, poput Bell-a u Kembridžu, Doukas-a u Atini, Eurocentres u San Sebastijanu i Szkola Jezyka Angielskiego u Krakovu.

.

Škola

 

Koledž NSTS na Malti osnovan je pre 67 godina od strane Univerziteta, i od tada neprestano organizuje kurseve engleskog jezika za non-speakers. NSTS je ponosna škola osnivač FELTOM-a, malteške federacije škola engleskog jezika, čijih standarda sve škole članice moraju da se pridržavaju.

.

.

  • Jezički program obuhvata 20 časova nedeljno u internacionalnim razredima zajedno sa tinejdžerima iz cele Evrope. To znači da imaju 4 časa od 45 minuta dnevno, sa pauzom od polasata između dva časa. Prvog dana se radi ulazni test radi određivanja nivoa znanja i raspoređivanja u odgovarajuće grupe. Na kraju kursa svi polaznici dobijaju sertifikat kao potvrdu završene obuke.

 

  • Opcije programa i cene:

  • Vannastavne aktivnosti su spektakularne, od boravka na plaži do obilazaka znamenitosti Malte – 5 puta nedeljno popodnevne aktivnosti, 1 ekskurzija nedeljno, 6 večernjih aktivnosti tokom nedelje… sve vreme, dakle 24/7 tinejdžere prate koordinatori programa.

.

.

 

  • Smeštaj je u školskom internatu na bazi punih pansiona, u 4- i 5-krevetnim sobama sa kupatilom, a ako se opredelite za smeštaj u malteškoj porodici program je nešto skuplji.

.

.

 

  • Aerodromski transferi su uključeni u cenu, i predstavnik škole svakog učenika čeka na aerodromu i takodje u povratku odvozi do aerodroma.

 

  • U periodu od  11 juna – 28 avgusta cena za 2 nedelje je 1372 +75 EUR, svaka dodatna nedelja je 655 EUR. Registracija od 75 EUR plaća se jednokratno na ukupnu cenu, bez obzira na odabran broj nedelja.

 

  • Avio karta se dodatno plaća i zavisi od trenutka kupovine. Iz Beograda je planiran WIZZ AIR, a iz Niša leti RyanAIR. Postoje i druge opcije sa presedanjem koje su skuplje. Karte u principu na ovim kompanijama nisu skupe s obzirom da se radi o low-cost kompanijama.

.

U cenu je uključeno: 20 prepodnevnih časova engleskog jezika nedeljno, 5 poslepodnevnih i 5 večernjih aktivnosti dnevno, 1 celodnevna ekskurzija nedeljno, smeštaj u školskom internatu u 4- ili 5-krevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom,  pun pansion, dolazni i odlazni aerodromski transferi, 24-časovni nadzor NSTS osoblja.

U cenu nije uključeno: troškovi avio prevoza i džeparac.

BONUS: U slučaju porodičnog letovanja na Malti, moguće je da se deci uplati samo kurs engleskog i aktivnosti – bez smeštaja i hrane. U tom slučaju cena dvonedeljnog paketa iznosi samo 602 EUR.

.

 

Prijavite se za letnji kamp engleskog jezika na Malti ili zakažite konsultacije:

Moji podaci

 

Želim da:

 

Potvrda i slanje

!--