Obraćanje direktoke škole povodom kraja školske godine

Share

Kraj školske godine za mene je uvek emotivan i poseban trenutak. Želim da se zahvalim Academijinim polaznicima, njihovim roditeljima, predavačima, menadžmentu, našoj tetkici Veri i svima koji su učinili da i ova godina bude posebna i uspešna. Zajedno ste stvorili čarobnih deset školskih meseci.

Dragi prijatelji Academije,

Još jedna školska godina je za nama, i kucnuo je onaj emotivni tenutak kada se odlažu knjige, gase školski kompjuteri, spremaju markeri, panoi i stikeri u ostavu. Pre toga ipak osećam potrebu da za trenutak zastanem i osvrnem se na proteklih 10 meseci.
Koje uspomene ću poneti iz godine za nama?

Jasmina Sarić, diektoka Academije: Kraj školske godine za mene je uvek emotivan i poseban trenutak.

Pamtiću predanost i zalaganje naših polaznika kako u učionici, tako i van nje. Shvatićete o čemu pričam ako vam kažem da su svi, baš svi naši đaci položili završni ispit, a veliki broj njih je stekao i Aptis diplomu British Council-a.

Academija je oganizovala kurseve 12 stranih jezika za osnovce i odrasle polaznike u školi i online; učio se engleski, nemački, francuski, italijanski, španski, grčki, ruski, kineski, srpski, norveški, mađarski i arapski.

Utvrdili smo svoj status internacionalne škole sa polaznicima iz Srbije, Kine, Libije, Velike Britanije, Turske, Sjedinjenih Država, Egipta i Grčke. Imali smo čak grupu Libijaca koji su u Academiji učili španski jezik.

Pokrenuli smo besplatnu online školu engleskog jezika za sve građane Srbije, sa gotovo 30 lekcija na Academijinom YouTube kanalu.

U saradnji sa Kancelarijom za mlade grada Pančeva organizovali smo besplatan kurs nemačkog jezika.

Postali smo Tier 2 partner British Council-a.

Kraj školske godine za mene je uvek emotivan i poseban trenutak. Želim da se zahvalim Academijinim polaznicima, njihovim roditeljima, predavačima, menadžmentu, našoj tetkici Veri i svima koji su učinili da i ova godina bude posebna i uspešna. Zajedno ste stvorili čarobnih deset školskih meseci. Čestitam svima na fenomenalnom uspehu, želim vam divne i sunčane letnje mesece, i vidimo se u septembru.
Vaša Jasmina Sarić, direktorka škole

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

Share
!--