The ever-changing language of banking English (KVIZ)

Share

Od svih ekonomskih i finansijskih sektora, bankarska terminologija najdinamičnija je u svojim promenama i transformacijama. Toxic assets, Quantitative easing, Underwater mortgage – da pomenemo samo od nekih novih reči, izraza i takozvanih buzzwords koje se rađaju kao odgovor na nove situacije u bankarskom okruženju.

Bankarska terminologija najdinamičnija je u svojim promenama i transformacijama.

Academia planira da odgovori na zahteve bankarskog sektora i svojih mnogobrojnih polaznika iz te struke serijom blog postova, kvizova i audio i video vežbi iz domena bankarske terminologije. Pratite nas da se zajedno usavršavamo!

Za početak, u kvizu koji sledi bavimo se novim rečima i neobičnim izrazima u globalnom bankarstvu. Napomena: kviz je namenjen bankarskim stručnjacima sa solidnim znanjem engleskog jezika.

Academia, osnovana 1997. godine, jedna je od najvećih i najstarijih privatnih jezičkih škola u Srbiji. O kvalitetu našeg rada svedoče brojne akreditacije i afilijacije.

Naša škola je Tier 2 partner Britanskog saveta u Addvantage® programu i njihov preporučeni centar za pohađanje pripremnih kurseva za sticanje Kembridž diploma. Prolaznost naših polaznika na Kembridž ispitima je 98%.

Svoje zadovoljstvo dugogodišnjom i kvalitetnom saradnjom sa Academijom Britanski Savet izrazio je u zvaničnom dopisu. 

Želite da se upišete ili saznate više o Academijinim jezičkim programima za odrasle polaznike? Kontaktirajte nas popunjavanjem formulara u nastavku:

SVI ČASOVI ODRŽAVAJU SE ONLINE. Vaši podaci

 

Podaci o jezičkom programu

 

 

Share
!--