Zašto španski baš u Valensiji?

Razloga je bar stotinu, da navedemo nekoliko:

  • 300 sunčanih dana u godini
  • 7km plaža sa plavim zastavicama, jer šta nam još treba u gradu u kom stalno sija sunce
  • opušten španski lifestyle i dobra vibra za lepo raspoloženje
  • fantastična arhitektura i bogato kulturno nasleđe
  • i naravno, fenomenalna škola španskog, Hispania, escuela de espanol, najnagrađivanija škola španskog jezika na svetu

Škola španskog jezika Hispania, escuela de español jedna je od najpoznatijih škola jezika u Valensiji koja se nalazi prelepoj španskoj vili, na jedinstvenoj tački u univerzitetskom delu grada, kao i na nekoliko koraka od starog grada. Ova škola izdvaja se po svom jedinstvenom metodu izvođenja nastave, “Sonríe, estás en Hispania” .

Hispania je akreditovana od strane Instituta Servantes i evropske Asocijacije za jezičku edukaciju EAQUALS. Ovakve akreditacije garantuju visok kvalitet samog kursa i nastavne metode koja se primenjuje.

U cenu standard paketa ulazi dvonedeljni grupni kurs španskog jezika (20 časova nedeljno, 4 časa svakog radnog dana), upis i registracija, ulazni test, nastavni materijali i sertifikat nakon završenog kursa, kao i smeštaj u deljenom apartmanu u jednokrevetnoj klimatizovanoj sobi sa privatnim kupatilom.

Cena standard paketa je 940 Eur.

Polaznici koji se prijave preko Academije za jezički program u Valensiji ostvaruju dodatne uštede jer ne snose troškove kursnih razlika. Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi škola i na račun same škole, a konsultacije i kontinuiranu podršku dobijate u Beogradu.

Zašto baš Academia?

Academia je registrovani agent škola i koledža koje zastupa. To konkretno znači da smo lično obišli škole i do detalja upoznati s programima i uslugama. Školarine i cene ostalih usluga ne uvećavamo, transparentne su i ne postoje skriveni troškovi. Kada sarađuju s nama, naši klijenti direktno sarađuju sa odabranim školama i koledžima.

Popunite formular i prijavite se za kurs španskog jezika u Valensiji ili zakažite konsultacije:

Moji podaci

 

Želim da:

 

Potvrda i slanje