Vlada Vojvodine izabrala Academiju za svoju školu jezika

Na nedavno objavljenom tenderu koji je Vlada Vojvodine raspisala u vezi sa usavršavanjem i nastavom engleskog jezika, Studio Academia je izabrana kao najbolji izvođač. Od oktobra ove godine, zaposleni u odeljenjima Pokrajinskih organa u Pančevu pohađaće kurseve engleskog jezika na svim nivoima u Studiju za strane jezike i komunikacije Academia.

Jasmina Sarić, vlasnica Academije
Jasmina Sarić, vlasnica Academije

Jasmina Sarić, direktorka škole Academia, kaže: „Izuzetno nas je obradovala vest da je odlukom organa Vlade Vojvodine naša ponuda izabrana za najbolju u javnoj nabavci za obrazovanje i usavršavanje zaposlenih u Pokrajinskim organima u Pančevu.”

“Sve kvalitetne i registrovane pančevačke škole pozvane su da učestvuju, pa je zbog toga izbor Academije za nas posebno značajan kao pokazatelj vrednosti i kvaliteta usluge koju smo spremni da pružimo svojim polaznicima, bez obzira na specifičnost zahteva”, ističe profesorka Sarić. “Nastavni program smo posebno kreirali i prilagodili potrebama službenika zaposlenih u pokrajinskim organima uprave; pored obavezne gramatike engleskog jezika, polaznici će razvijati specifičan rečnik i stručnu terminologiju iz oblasti prava i uprave, usavršiće pisanje službenih dopisa, učestvovanje na sastancima i pregovorima, i vežbati poslovnu konverzaciju. Tokom obuke polaznike iz Pokrajinskih organa pripremićemo za polaganje ispita pred Pokrajinskom komisijom za proveru znanja stranog jezika.“

Više o kursevima poslovne komunikacije koje Academia s uspehom kreira i izvodi već 15 godina pročitajte ovde.

Jasmina Sarić, direktorka škole Academia, kaže: „Izuzetno nas je obradovala vest da je odlukom organa Vlade Vojvodine naša ponuda izabrana za najbolju u javnoj nabavci za obrazovanje i usavršavanje zaposlenih u Pokrajinskim organima u Pančevu.

Sve kvalitetne i registrovane pančevačke škole pozvane su da učestvuju, pa je zbog toga izbor Academije za nas posebno značajan kao pokazatelj vrednosti i kvaliteta usluge koju smo spremni da pružimo svojim polaznicima, bez obzira na specifičnost zahteva. Nastavni program smo posebno kreirali i prilagodili potrebama službenika zaposlenih u pokrajinskim organima uprave; pored obavezne gramatike engleskog jezika, polaznici će razvijati specifičan rečnik i stručnu terminologiju iz oblasti prava i uprave, usavršiće pisanje službenih dopisa, učestvovanje na sastancima i pregovorima, i vežbati poslovnu konverzaciju. Tokom obuke polaznike iz Pokrajinskih organa pripremićemo za polaganje ispita pred Pokrajinskom komisijom za proveru znanja stranog jezika.“

Više o kursevima poslovne komunikacije koje Academia s uspehom kreira i izvodi već 15 godina pročitajte ovde.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *