Srećna Nova godina!

Godina za nama je i rekordna i jubilarna za Academiju. Napunili smo 20 godina, pokrenuli StudyBuddy, moćnu platformu za učenje jezika online, otvorili dve Predškolske akademije u Beogradu i dobili status Tier 1 partnera British Council-a.

Dani kada se kalendarska godina primiče kraju pravi su trenutak da pogledamo unazad i podsetimo se šta smo (u)radili, ali i da uperimo pogled u budućnost i da se sa puno elana i radosti okrenemo novim planovima i projektima.

Pogledajte kako funkcioniše StudyBuddy platforma za držanje časova online

GODINA REKORDA
U protekloj godini održali smo rekordan broj časova u školi i onlajn, a u ponudi imamo čak 14 stranih jezika.

ONLINE SERTIFIKATI ENGLESKOG I NEMAČKOG JEZIKA – BEZ ODLASKA U ŠKOLU
Ono što će verovatno najviše obradovati naše polaznike je da su im dostupni dvojezični sertifikati o znanju engleskog  ili nemačkog jezika bez dolaska u školu. Ceo proces odvija se online: prijavljenim kandidatima šaljemo link ka pismenom delu testa, a usmeni ispit obavljamo preko skajpa. Cena oba dela ispita sa izdavanjem dvojezičnog sertifikata je €35.

PRVA SRPSKA PLATFORMA ZA UČENJE JEZIKA ONLINE
Kako sve više živimo online živote, tako i nastava stranih jezika prelazi u digitalne sfere. Odrasli polaznici žele da se termini nastave i sadržaj časa prilagodi njihovim potrebama, i tako je nastala ideja o StudyBuddy platformi preko koje polaznici biraju svog predavača, a časovi se drže u okviru integrisane video tehnologije.

BEOGRADSKA PREDŠKOLSKA AKADEMIJA

Odaberite jedan od čak 10 stranih jezika za vašeg predškolca

Usled povećanog interesovanja za učenje stranih jezika u najmlađem dobu, otvorili smo dve Predškolske akademije u Beogradu, na Dorćolu i Bežanijskoj kosi. U njima mališani mogu da biraju između čak 10 stranih jezika među kojima su najtraženiji engleski i nemački, a slede francuski, španski, ruski, kineski, mađarski, italijanski, slovački i arapski.

ACADEMIA – MOJA ŠKOLA
Academia je postala prava internacionalna škola, pa tako među našim polaznicima ima Engleza, Amerikanaca, Libijaca, Kineza i Grka koji uče srpski, Libijaca koji uče španski i engleski – a te jezike im predaje profesorka arapskog – a tu su i predškolci koji, pored engleskog i nemačkog, uče kineski i francuski.

Academia je vaša škola. Želimo vam srećnu i veselu Novu godinu, u kojoj ćete uvek naći prave reči!

 

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *