Happy Women's Day

50% popusta za upis do 8. marta

Svim damama i damicama, penzionerima oba pola kao i nezaposlenim muškarcima odobravamo popust od čak 50% za upis do 8. marta!

Akcija traje samo do 8. marta ili do popune mesta

Škola stranih jezika Academia u Pančevu poziva polaznice svih uzrasta, penzionerke i penzionere kao i nezaposlene muškarce na kurs engleskog ili nemačkog jezika u pola cene. 

Nastava se održava u Pančevu, ulica Zmaj Jove Jovanovića 11, a prijavljivanje se vrši popunjavanjem formulara u dnu strane ili pozivom na telefon 063 8305 344 (Viber, WhatsApp).

Učim engleski i družim se u Academiji

Cene kurseva engleskog i nemačkog jezika sa uračunatim popustom su:

Predškolski uzrast – 1.100,00 dinara mesečno

Školski uzrast – 1.200,00 dinara mesečno

Odrasli: – 1.900,00 dinara mesečno

Da biste potvrdili upis na jezički kurs u pola cene potrebno je da do 8. marta uplatite jednu mesečnu ratu odabranog kursa. Uplatu možete izvršiti u samoj školi, Ulica Zmaj Jove Jovanovića 11, Pančevo, svakog radnog dana (osim petka) između 17h i 20h, ili uplatnicom:

*Akcija traje SAMO do 8. marta ili do popune mesta. Popust važi do kraja školske godine ili kraja kursa.

O Academiji

Academia, osnovana 1997. godine, jedna je od najvećih i najstarijih privatnih jezičkih škola u Srbiji. O kvalitetu našeg rada svedoče brojne akreditacije i afilijacije.

  • Akreditovani smo od strane Univerziteta u Kembridžu za organizovanje pripremnih Cambridge ESOL ispita, licenca broj RSPC000085
  • Partner smo Britanskog Saveta u Addvantage® programu i njihov preporučeni centar za pohađanje pripremnih kurseva za sticanje Kembridž diploma. Svoje zadovoljstvo našom dugogodišnjom i kvalitetnom saradnjom Britanski Savet izrazio je u zvaničnom dopisu koji možete pročitati ovde.
  • Academia je predstavnik škola stranih jezika u Privrednoj komori Srbije, u okviru Sekcije centara stranih jezika srpske Privredne komore.
  • Nastavni kadar u Academiji čine profesori, master profesori i doktorandi sa diplomama Filološkog fakulteta u Beogradu i brojnim specijalizacijama u inostranstvu.

Pridružite se mnogobrojnim zadovoljnim polaznicima Academije i učite zabavno i lako!

Popunite formular i prijavite se za kurs engleskog ili nemačkog jezika u pola cene:

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *