Academijina škola kratkog filma

Savladajte tehnike vizuelne komunikacije i kreativno tretirajte stvarnost. Pozivamo vas na Academijinu Školu kratkog filma koju vodi poznati srpski ilustrator i animator Branislav Brkić.

U modernom digitalnom dobu sve je zastupljeniji vid komunikacija putem medija i teško je sresti osobu koja nema profil na nekoj od društvenih mreža. Kvalitetna vizuelna prezentacija i osmišljen vizuelni identitet na ličnom profilu ili poslovnoj prezentaciji obezbeđuje nam prepoznatljivost, popularnost i interesovanje. Predstavljamo se i komuniciramo fotografijama, statusima i video klipovima u toj meri da je čuveni Oksfordski rečnik proglasio reč “selfie” za najpopularniju u 2103-oj godini.

SkolaKratkogFilma01U želji da što uspešnije vizuelno komuniciramo u digitalnom svetu, pozivamo vas na Academijinu školu kratkog filma, prvoj u nizu naših radionica medijske kulture. Školu vodi poznati srpski ilustrator i animator Branislav Brkić, autor animiranog filma Tesla and the Lamplighter. Škola kratkog filma počinje u utorak, 18. marta sa fondom od 12 časova, a sve što vam je potrebno je entuzijazam i foto aparat ili mobilni telefon sa funkcijom video snimanja.