Ice cream Party

Back to School Ice Cream Party

Pozivamo te na Back to School Ice Cream Party u subotu, 14. septembra od 19h do 20h! Dođi i zasladi se u predivnom ambijentu Kluba Dvorišta pored Aviv parka u Pančevu.

Ice cream Party

Svi smo mi bili klinci i sećamo kako je izgledao prvi dan u školi, kada ne znaš nastavnike, ni gde je učionica ili školski wc, a ne znaš ni ostale klince koji ti se svi čine super cool i popularni. Baš zbog toga i tih novih klinaca mi u Academiji organizujemo Back toSchool Ice Cream party, da se kroz igrice i mnogo sladoleda upoznaju stari i novi đaci, i da prvog školskog dana – koji je za nas ponedeljak, 16. septembar – učionica bude ispunjena poznatim i dragim licima.

Obećavamo fenomenalan provod, igrice i poneku nagradu, a pored 15% popusta na sladoled svi dobijaju besplatnu limunadu.

Jedna od najlepših porodičnih tradicija je da se školarcima zaslade septembarski dani sladoledom ili kolačima.

Eto sjajne prilike da se stari i novi polaznici upoznaju pre prvog školskog zvona koje će se u Academiji oglasiti u ponedeljak, 16. septembra.

Jedva čekamo da čujemo kako si proveo raspust i sve tvoje letnje avanture i dogodovštine.

Academijini predavači su se uželeli svojih đaka, i za ovu priliku su osmislili lepe i zanimljive igrice na engleskom i nemačkom za opuštanje i zabavu.

Biće tu i nekoliko nagradica za one koji pokažu da nisu zaboravili engleski i nemački tokom letnjih meseci, a za sve tu je sladoled po sniženim cenama i besplatna limunada.

Vidimo se u subotu!

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *