Back2School Party kod “Popovića”

Jedna od najlepših pančevačkih tradicija je da se školarcima zaslade septembarski dani obaveznim svraćanjem kod „Popovića“, pa eto sjajne prilike da se pre početka nastave u Academiji polaznici vide sa drugarima iz razreda i tičerkama, da razmene utiske o letnjem raspustu i pripreme se za novu školsku godinu. Academijina BacK2SchooL Party održava se u subotu, 14. septembra između 18h i 19h u poslastičarnici “Popović”, a uz svaki kupljeni kolač ili sladoled dobijate besplatnu limunadu!

Academijine profesorke
Academijine profesorke

Sve vas koji ste se posle dugog, toplog leta vratili u škole, vrtiće i fakultete, i vas koji ste odavno završili školu ali vas zbog dece i dalje trese “septembarska euforija”, a i vas koji nemate decu i s nostalgijom se sećate školskih dana – pozivamo vas na Academijin BacK2SchooL Party kod “Popovića”. Čak i ako ne idete više u školu, a nemate ni školarca u kući, kraj leta sjajan je razlog za Academijinu BacK2SchooL žurku, nakon koje povratak u grad, školu ili na posao nećete doživeti kao kraj bezbrižnog perioda, već kao početak novih izazova – zagrevanje za uzbudljivu sezonu koja je pred nama!

Već gotovo 80 godina generacije Pančevaca uživaju u slatkišima poslastičarnice „Popović“: Rafaelo i kesten bombice, krempite, voćne i ćokoladne korpice,  Moskva šnite, a tek sladoled… Ne propustite „slatku“ priliku da se pre početka nastave vidite sa drugarima iz Academije i tičerkama, i prvi saznate šta smo sve lepo i novo pripremili za školsku 2013/14.

Čekamo vas u bašti “Popovića” u subotu, 14. septembra između 18h i 19h, ili unutra ukoliko pada kiša!

[Best_Wordpress_Gallery id=”41″ gal_title=”Back to School Party”]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *