Dani Kembridža u Academiji

Nakon izuzetnog uspeha junske jezičke radionice Cambridge Corner i velikog interesovanja za IELTS i Kembridž ispite koje su Pančevci tom prilikom pokazali, Academija organizuje Dane Kembridža u prostorijama škole.

Profesorka Academije Boba Gligorić i Toni O'Brajen, direktor Britanskog Saveta u Beogradu
Profesorka Academije Boba Gligorić i Toni O’Brajen, direktor Britanskog Saveta u Beogradu

Tokom dvodnevne manifestacije zakazane za 5. i 6. septembar, zainteresovani polaznici moći će da zakažu pojedinačne konsultacije sa profesorkama, kao i da prisustvuju Academijinom kratkom seminaru Cambridge Exams for Everyone – Orientation and Induction. Posebno zadovoljstvo pripašće Arabeli Bunjevčević, profesorki kineskog jezika i menadžerki škole, da kandidatima koji su u junu polagali Kembridž i IELTS ispite uruči diplome.

Boba Gligorić, profesorka engleskog jezika u Academiji koja upravo završava doktorske studije na Filološkom fakultetu u Beogradu kaže da, pored Cambridge FCE, CAE i CPE ispita, sve veće interesovanje vlada i za IELTS ispit:

“Kao sertifikovan pripremni ESOL centar Univerziteta u Kembridžu  i partner Britanskog saveta u Addvantage programu, mi u Academiji najbolje znamo koliko interesovanje vlada za Kembridž ispite. Kod nas se polaznici mogu pripremati i za polaganje IELTS ispita neophodnog svima koji planiraju da nastavljaju studije u inostranstvu, traže zaposlenje u međunarodnim kompanijama ili apliciraju za iseljeničku vizu. Academia ima višegodišnje iskustvo u pripremama za IELTS ispit, o čemu svedoči isjajan uspeh naših kandidata.”

IELTS je svakako najpopularniji test provere znanja engleskog jezika na svetu – samo u toku prošle godine na IELTS ispite izašlo je skoro 2 miliona ljudi.

Profesorka Brana Stefanović kaže da i osnovci mogu da dobiju Kembridž diplomu
Profesorka Brana Stefanović kaže da i osnovci mogu da dobiju Kembridž diplomu

Profesorka engleskog jezika Branka Stefanović ima brojne specijalizacije u inostranstvu i veliko iskustvo u pripremanju kandidata za polaganje Kembridž ispita.

„Mnogi misle da su Kembridž ispiti namenjeni samo studentima i odraslim osobama, pa se iznenade kad saznaju da čak i osnovci mogu da ih polažu. Pozivam sve zainteresovane školarce i roditelje da posete Academiju tokom Kembridž dana i obezbede sebi mesto na seminaru Cambridge Exams for Everyone – Orientation and Induction, na kom ćemo predstaviti vrste diploma i njihov značaj.“ 

Zakazivanje konsultacija i prijave za seminar mogu se obaviti pozivom na 013 300-925, ili elektronskim putem na info@academia.rs.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *