24. May 2016.

Deca Academije za decu Spomenka

Pogledajte slike i video zapise sa Humanitarnog bazara na kom su deca Academije prodavala hranu i ukrasne predmete; sav prihod namenjen je deci bez roditeljskog staranja iz doma Spomenak.

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

Hranu su nesebično donirale omiljene pančevačke poslastičanice Popović, Rausavljević i Golub kao i pekare Aleko, Burek Stankoski, Domaće kiflice, Arena, Buonasera. Ukrasne predmete koji su deca Spomenka i Academije prodavala dar su radionice Tanja Hekleraj, Vojlovačke žene pri KUD “Tamaši Aron”, Radal 2016, AstrejaArt Dekupaž, Zoki Market i Poljoprivredna škola “Josif Pančić”.

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

Za obrazovni deo ovog lepog događaja pobrinuo se Crveni krst sa radionicom o Dečiji sajam: Prevencije trgovine ljudima i Udruženje za očuvanje starih zanata i veština Beli orlovi koji su u autentičnim kopijama kostima, oklopa i oružja okupljenoj deci i omladini približili veštine mačevanja i gađanja lukom i strelom.

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

 


Veliko hvala JKP Zelenilu iz Pančeva koji nam ljubazno ustupio tezge i prostor u Narodnoj bašti kao i kompaniji DETO koji su svojim genijalnim dizajnom ulepšali ceo događaj.
!--