Diploma British Council-a za polaznike Academije

Polaznicima Academije koji u školskoj 2016/17. godini završe kurs engleskog jezika biće izdate zajedničke Aptis diplome Britanskog Saveta i Academije.

 

nebojsa-i-ja
Nebojša Đurić iz Britanskog Saveta i vlasnica Academije Jasmina Sarić po potpisivanju sporazuma

Potpisivanjem sporazuma sa Britanskim Savetom škola Academia postala je Official Testing Centre za Aptis ispite British Council-a. Po završenom kursu stariji tinejdžeri i odrasli polaznici Academije od sada besplatno polažu ovaj ispit i dobijaju Aptis sertifikate.

Polaznike Academije dodatno je obradovala činjenica da za privilegiju dobijanja međunarodno priznate diplome ne moraju dodatno da plaćaju – Aptis test je uključen u redovnu cenu kursa. Kandidati zainteresovani samo za polaganje Aptis ispita bez pripremnog kursa u Academiji mogu to učiniti uz besplatne konsultacije i po povoljnoj ceni.

Ovaj sporazum dolazi kao još jedna potvrda kvaliteta nastave i profesionalizma Academije – prolaznost naših polaznika na Kembridž ispitima je 98%. Svoje zadovoljstvo dugogodišnjom i kvalitetnom saradnjom sa Academijom Britanski Savet izrazio je u zvaničnom dopisu.

Zahvalnica Britanskog Saveta
Zahvalnica Britanskog Saveta

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *