How to greet people | Pozdravi na engleskom

Ovaj video posvećujemo samo naizgled prostoj temi pozdravljanja na engleskom. Pozdravi definišu ton i toplinu svakodnevne interakcije, pokazuju kakva ste osoba, kakav je vaš odnos sa ljudima koje pozdravljate, kakvog ste raspoloženja danas.

„Pozdrav je pomalo kao sunđer. On upija sve te različite stvari – odnose koje gajimo, kakvi smo kao osobe”, kaže Alesandro Duranti, profesor antropologije sa Kalifornijskog univerziteta u Los Anđelesu.

Uživajte u videu, i pišite nam koje teme biste želeli da obradimo:

 

Verification

O Academiji

Academia, osnovana 1997. godine, jedna je od najvećih i najstarijih privatnih jezičkih škola u Srbiji. O kvalitetu našeg rada svedoče brojne akreditacije i afilijacije.

  • Academia je sertifikovan Kembridž pripremni centar, licenca broj RSPC000084.
  • Academia ima rejting Tier 1 Britanskog saveta u Addvantage® programu (ranije zlatni partner), njihov smo preporučeni centar za pohađanje pripremnih kurseva za sticanje Kembridž diploma. Svoje zadovoljstvo našom dugogodišnjom i kvalitetnom saradnjom Britanski Savet izrazio je u zvaničnom dopisu.
  • Academia je Aptis testing centar.
  • U Privrednoj komori Srbije Academia je regionalni predstavnik škola stranih jezika u okviru Sekcije centara stranih jezika srpske Privredne komore.
  • Nastavni kadar u Academiji čine profesori, master profesori i doktorandi sa diplomama Filološkog fakulteta u Beogradu i brojnim specijalizacijama u inostranstvu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *