IELTS Probni test

IELTS Online Probni Test je moćno sredstvo za određivanje spremnosti kandidata da na IELTS ispitu dobiju željenu ocenu. Nakon urađenog testa kandidati saznaju koju bi ocenu (band score) dobili da tog trenutka izađu na pravi IELTS ispit.

IELTS Online Placement Test sastoji iz 4 dela: Reading, Listening, Writing i Speaking (putem skajpa ili nekog drugog video poziva). Detaljnije o samom formatu testa kao i o načinu prijavljivanja pročitaj u dnu strane.

Na tebi je da izabereš da li ćeš polagati jedan deo, dva ili ceo test. Nakon urađenog testa u roku od 48h sati dobićeš rezultate testa, analizu i feedback naših iskusnih predavača o tome koje su ti jake strane a na šta bi trebalo da se fokusiraš i popraviš, kao i korespondirajući IELTS score.

Pogledaj cene za svaki deo testa i odaberi jedan ili više delova, ili kupi ceo test po sniženoj ceni od 3.800,00 dinara.

Prijavljivanje i pristup testu

Potrebno je popuniš Prijavu u dnu strane i da uplatiš odabrani deo testa ili ceo ispit po sniženoj ceni od 3.800 dinara. Novac se uplaćuje na račun škole Academia 160-517890-55, a kao poziv na broj upiši svoj broj mobilnog telefona.

Nakon primljene uplate poslaćemo ti link na kom se nalaze testovi. Rezultati stižu direktno Academijinim predavačima koji ih pregledaju, analiziraju i u roku od 48h ti šalju email sa preciznim i detaljnim feedback-om, kao i korespondirajućom IELTS ocenom (band score).

Uplatnica IELTS 1

IELTS Placement Test je efikasna alatka koje će ti pomoći da sagledaš svoju poziciju, izbegneš greške i planiraš dalje pripreme i sam izlazak na ispit. U nastavku teksta sledi više informacija o tome šta možeš očekivati za svaki od ispitnih delova.

Tokom 23 godine koliko radimo sa IELTS kandidatima shvatili smo da je kvalitetan i precizan feedback predavača koji znaju sve o IELTS ispitu najvažnija smernica polaznicima. Dešava se da čak i kandidati sa vrlo visokim nivoom znanja nisu upoznati sa tim šta se od njih traži na testu, pa je ocena koju dobiju često niža od njihovog pravog znanja. Format IELTS-a je poseban, a naši profesori su tu da ti pomognu.

Uradi test i saznaj koje su tvoje snage, a koje oblasti moraš da unaprediš. Sa nama je tvoj željeni IELTS band score na dohvat ruke.

Reading – 500 din

Sastoji se iz dva dela: Reading Task-a i Language Production. Reading Task ima dva teksta i ukupno 17 pitanja, a na toliko treba dati odgovore i u okviru Language Production dela. Vremenski okvir za izradu oba dela je 45 minuta.

U roku od 48h posle primljenih rezultata dobićeš email od nas sa detaljnom analizom, preporukama i odgovarajućim IELTS band score.

Listening  – 500 din

Čućeš dva snimka. Section 1 je dijalog između dve osobe na svakodnevne teme, dok je Section 2 akademski monolog.

  • Svaki snimak treba da čuješ SAMO JEDNOM
  • PRE nego što počneš sa slušanjem, pročitaj pitanja
  • Odgovaraj na pitanja TOKOM slušanja snimaka
  • Na kraju svakog snimka imaš 30 sekundi da proveriš svoje odgovore

Nakon 48h od momenta kad pošalješ odgovore poslaćemo ti rezultate i i korespondirajući IELTS score.

Academic/General Writing – 1.000 din

Test pisanja traje 60 minuta u roku kojih treba da napišeš dva sastava. Za Task 1 traži se najmanje 150 reči (gledaj da napišeš 170-ak), a za Task 2 bar 250 (ciljaj 270-ak reči).

Academijini predavači imaju ogromno iskustvo u analizi i proceni IELTS Writing formata. Opet u roku od 48h dobićeš detaljnu analizu tvojih sastava i odgovarajući band score. Analiza će obuhvatiti precizne i specifične preporuke na osnovu tvog rada, od toga kako da napišeš odličan uvod, koliko je pasusa neophodno, koje linking devices da koristiš, da li i kada da daš svoje mišljenje i još mnogo toga.

Speaking (putem skajpa) – 2.500 din

Mock IELTS Speaking Test će precizno otkriti gde leži tvoja snaga i koje oblasti zahtevaju dodatnu vežbu. Naši profesori će simulirati IELTS Speaking Exam u trajanju od 11 do 14 minuta, a nakon testa obaviće s tobom konsultacije u trajanju do 15 minuta. Ovakva praksa je neprocenjiva za uspeh na IELTS-u.

 

Kupi IELTS Placement Test

 


O Academiji

Academia, osnovana 1997. godine, jedna je od najvećih i najstarijih privatnih jezičkih škola u Srbiji. O kvalitetu našeg rada svedoče brojne akreditacije i afilijacije.

  • Akreditovani smo od strane Univerziteta u Kembridžu za organizovanje pripremnih Cambridge ESOL ispita, licenca broj RSPC000085
  • Partner smo Britanskog Saveta u Addvantage® programu i njihov preporučeni centar za pohađanje pripremnih kurseva za sticanje Kembridž diploma. Svoje zadovoljstvo našom dugogodišnjom i kvalitetnom saradnjom Britanski Savet izrazio je u zvaničnom dopisu koji možete pročitati ovde.
  • Academia je predstavnik škola stranih jezika u Privrednoj komori Srbije, u okviru Sekcije centara stranih jezika srpske Privredne komore.
  • Nastavni kadar u Academiji čine profesori, master profesori i doktorandi sa diplomama Filološkog fakulteta u Beogradu i brojnim specijalizacijama u inostranstvu.